podlasie

(4 wyniki)
  • Przejrzałem ostatnie słowo i znów jak po ostatnich kilku wydaniach dochodzę do smutnego przekonania, że niestety gazeta sobą reprezentuje niewiele. Wiem, może to tylko moje subiektywne odczucie, ale trudno tam znaleźć jakieś wartościowe, obiektywne artykuły.Mógł bym polecić cykl z "dziejów parafii", jako jeden z nielicznych, ale po przeczytaniu artykułu z pierwszej strony "kolejki jak za peerelu" jak to niby próbowano pobić dziennikarza tej gazety przyprawiają mnie o śmiech. Jak zwykle ...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3527615.html miłej lektury.....
  • Jakiś czas temu szukałem w necie czegokolwiek nt. naszych okolic - bez większych rezultatów. Właśnie dlatego postanowiłem stworzyć ten oto mały serwis o Południowym Podlasiu - www.podlasie.friko.pl Strona zawiera m.in: ponad 350 zdjęć, opisy ok.50 miejscowości, 30 linków i opisy szlaków turystycznych. Serdecznie zapraszam! Piszcie też, jeśli znacie inne stronki o Południowym Podlasiu. PS: Stronka nie jest może rewelacyjna technicznie, serwer czasami "pada", ale i tak myślę, że s...
  • Ten co wstawił Białą Podlaskę do województwa PODLASKIEGO to jest idiotą.Po tych głupich reformach tak naprawdę Podlasie podzielone zostało na trzy rejony.SIEDLCE stolica Podlasia jest w mazowieckim,Biała Podlaska jest w Lubelskim ale Suwałki po tych głupich reformach są na PODLASIU!!!.Ludzie mieszkający w Białej Podlaskiej nie dajcie się sprzedać "BURAKOM" z Lublina dla "ŚLEDZI" z Białegostoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się