podlasie

(3 wyniki)
  • Jak w temacie.tak wyszło,że nie mamy już dj-a na 05/08/05,a bez niego wesela niet.Może macie namiary na jakiegoś miłego dj-a,który chciałby poprzygrywać naszym gościom,ale bez zabaw,"gorzko...",itp-raczej rockowo niż dyskotekowo? Cały czas siedzę w W-wie więc nie łatwo mi eksplorować wschodnie tereny,może liczne na forum białostoczanki pomogą?
  • jestem w dość kłopotliwej sytuacji. Planuje (ale dopiero tak wstępnie) wesele ale nawet nie wiem w jakiej części Polski. Otóż - ja pochodzę z podkarpacia, mój N z podlasia a oboje mieszkamy w warszawie. są 2 opcje - albo warszawa albo podkarpacie. tradycja mówi że u pani mlodej, czyli podkarpacie, do tego jest taniej jak w wawie ale rodzina N ma do przejechania całą Polske, i oczywiście znajomi z warszawy mają kawał drogi W warszawie - rodzina N ma bliżej, my mamy bliżej żeby ...
  • Witajcie!Po krótce opiszę o co chodzi. W następnym roku z moim chłopakiem chcemy wziąść ślub. I tak jak u większości, nasze fundusze sa bardzo ograniczone. Ale zamarzyłam sobie, że ślub będę wspominać z wielkim sentymentem. Wpadłam na pomysł, żeby ślub wziąść w jakimś małym kościółu np gdzieś na Mazurach. Myślę o wynajęciu domku, tak żeby można było zrobić małą nocną imprezkę dla najbliższych (ognisko, grill itp, może jakiś catering). I tutaj mam do Was kochane internautki Podlasi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się