Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      podwozie

podwozie

(9 wyników)
    • Pytanie laickie, ale co poradzić. Gryzą mnie wątpliwości. Jak jestem na myjni bezdotykowej i skieruję psikacz na podwozie, to czy coś może się tam stać? Niby to tylko woda, ale pod dość mocnym ciśnieniem. Czy na silnik można lać od dołu takim psikaczem, czy lepiej nie? Wczoraj przejechałem podwozie poza silnikiem i auto zdecydowanie sie nie popsuło hehehe
    • Fokker 100 wyladowal dzis awaryjnie ze schowanym glownym podwoziem w Sztutgarcie. Bez ofiar w ludziach. Lekkie ofiary w sprzecie. Na pokladzie byl min. przewodniczacy rzadzacej koalicyjnie partii SPD, Franz Müntefering, w drodze na wiec wyborczy. www.stern.de/panorama/stuttgart-muentes-crash-im-schaum-1508871.html
    • zdebialem jak pewnie wiecie zamowilem wlasnie nowa crome. ale kiedy ja ogladalem zauwazylem cos co mnie wprawilo w wielkie zdumienie. ten samochod ma tapicerowane podwozie. konkretnie to chodzi o nadkola. tam, gdzie zazwycaj samochody maja platikowe nadkola, albo zabiteksowane na grubo blachy na ktore chlapie bloto z drogi, croma ma... tapicerke. to taki szorstki filcowaty material, pewnie z jakiegos sztucznego wlokna. wyglada to tak, jakby ktos wylozyl blotnik od srodka wykladzi...
    • Praktykujecie to co roku po zimie? Bo ja właśnie w poniedziałek się wybiera. W końcu można łądnie samochód wysprzątać, ciepło się zrobiło, bo dotychczasowe sprzątania były pobiezne z racji zimna. Kurcze, oponę mi szlag trafił. Zimówka Frigo Directional dostała bicia. Poszła na gwarancję, ciekawe jak dalej będzie. I jeszcze jedno pytanie. Jak ze zbieżnością po zimie? Czy po katowaniu samochodu na zimowych dziurach jeździcie zbadać zbieżność? SPotkałem się ze sprzecznymi opiniami wi...
    • mój latający dywan przeżył 4 zimy i w życiu nie widział wody (tej zamierzonej, do mycia) od spodu myć, czy pozwolić żeby cały ten syf "konserwował i spajał ewentualne ubytki" kolejne lata ?
    • www.youtube.com/watch?v=c6bkv6tGCFA Po takim lądowaniu ;-)
    • Dlaczego nie w lewo?
    • Witam, na podzespołach Jelcza/Skody RTO ("Ogórka") produkowano jakiś czas autobus "Bałtyk", używany ponoć aż do lat 80-tych. Chociaż zagadek w historii polskiej motoryzacji jest wiele, "Bałtyk" jest moim zdaniem jedną z największych. Właściwie nic o nim nie wiadomo, fotek nie ma praktycznie wcale... Google nie wiedzą, na forach dyskusyjnych miłośników aut-weteranów tylko pytania bez odpowiedzi... Może ktoś z Was wie coś (cokolwiek) więcej na jego temat? Poniżej link do zdjęcia (...
    • www.followme.pl/ jak sie Wam podoba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się