poprad

(7 wyników)
  • Czy któraś z Mam była już tam ze swoim dzidkiem? Jakie są warunki dla malutkich dzieci? Jak radziłyście sobie z długą trasą? No i bardzo ważne - jak przebiegała ta trasa? Obawiam się zwłaszcza korków na Zakopiance, śliskiej jezdni po deszczu, bądx zwężonej drogi po opadach sniegu, bądź wstrzymanego ruchu z powodu wypadku. No i jeszcze wątpliwość o sezon grypowy.... Czy ktos w ogóle próbował alternatywnych sposobów dotarcia tam, tzn. nie swoim samochodem? W jakich godzinach j...
  • witam, wybieram się z 4-letnim dzieckiem na Słowację na 10 dni; poradźcie proszę czy pojechać w okolicę Popradu (Stary Smokoviec, Sztyrbskie Pleszo)czy Liptovskiego Mikulaszu ; może polecacie jakieś kwatery
  • Witam, za tydzień jedziemy z dziećmi (6,5 oraz 3,5 lat) na Słowację. Jedziemy na 4 dni a jeden chcemy poświęcić na baseny. A teraz pytanko. Gdzie lepiej, milej i fajniej? Tatralandia czy Aquacity Poprad?
  • Czy ktoś z Was był może w AquaCity Poprad na Słowacji?Wybieram się tam w sobotę z mężem i 6-letnią córką i chciałabym się dowiedzieć jakie są Wasze wrażenia z tego miejsca. Co trzeba zabrać ze sobą na baseny,czy ręczniki dają tam,czy trzeba mieć własne?Co warto wiedzieć korzystając z tych basenów,na co warto zwrócić uwagę,co Wam się tam nie podobało itp. Jestem otwarta na wszelkie komentarze. Z góry dziękuję za zainteresowanie Anika
  • czy warto wybrać się w oklice Popradu na Słowacji - mam dwójkę dzieci 2.5 i 5 lat, może ktoś był i może zaproponować jakieś atrakcje???czy daleko i gdzie są jakieś kąpieliska termalne?co to jest tatralandia? dzięki za odpowiedzi
  • Witam W miniony weekend byłam na Słowacji w Popradzie w kompleksie basenowym z wodami termalnymi Aqua City.Chciałabym się podzielić z Wami swoimi wrażeniami z tego miejsca.Otóż sam obiekt bardzo ładny.Nocowaliśmy 2 noce w hotelu Mountain View,4-gwiazdkowym.Pokój naprawdę piękny i dobrze wyposażony (suszarka,szlafroki,ręczniki,płyny do kąpieli,czajnik+kawa,herbata i cukier,minibar,TV,internet).W cenie hotelu mieliśmy nieograniczony dostęp do wszystkich możliwych atrakcji,bez ogran...
  • Chcemy jechać z dziećmi (5mies. i 3 lata)na Słowację. Zastanawiamy czy jest szansa zobaczyć z nimi coś w Słowackim Raju, czy mozna wjechać na Lomnicę? Może ktoś doradzi,który kompleks termalny wybrać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się