poprad

(5 wyników)
  • Jest co najmniej jeden pikny internetowy rozkład jazdy słowackik autobusów. Ino ten rozkład mo jednom wade: nimo w nim autobusów ze słowackiej strony Łysej Polany do Popradu (bez Tatrzańskom Łomnice i Smokowiec). Kie jest sezon turystycny, to jesce pół bidy, bo tyk autobusów jest sporo. Ale poza sezonem - skaranie boskie! Jak ftoś mo pecha, to i dwie godziny musi na austobus cekać. Abo łapać okazje. Abo iść do Jaworzyny - ale asfaltówom to co za przyjemność! I dopiero na tym przy...
  • witam czy ktoś mógłby nas poinformowac czy jest jakis dojazd z Zakopanego na słowację do Popadu lub Besenovej. Slyszałam że podobno są jakies busiki, ale nie mamy jak tego sprawdzić. Prosze podzielcie sie info jak cosik wiecie pozdrawiamy z Mazur
  • Witajcie, goraczka sylwestrowa powoli nabiera pedu i dlatego mam pytanie: w jaki sposob najlepiej dostac sie z Zakopanego do Popradu? Wiem, ze sa autobusy, ale przetrzasnalem Net i nie moge znalezc informacji skad, za ile i kiedy ostatni. Czy ktos moze mi pomoc? Bede zobowiazany. Chyba, ze znacie jeszcze jakies inne, alternatywne srodki, aby sie dotac do tego slowackiego miasta. thx
  • Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty. Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty.
  • Zbliżają się święta majowe, wolny czas, a co młodzież planuje? 30 kwietnia dzieci z Bukowiny Tatrzanskiej i Wysokich Tater ze Słowacji spotykajom sie w Skole Podstawowej z programem: "Pokoze Ci mojom wieś, pokoze Ci mój dóm, pokoze Ci jako siedze" Starsi zaś "Old Boy's" rozegrajom mecz pilki nożnyj, pytomy piyknie kibicować, a śmiychu nie zabraknie. 2 maja w JURGOWIE ozpocnie sie Festiwal trzók kultur: Podhola, Śpisza i Romów. Nei, na tyn impreze nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się