Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      poprad

poprad

(9 wyników)
    • Zastanawiam się czy będąc w Pieninach lepiej wybrać się do Tatralandii czy do Aqua Parku w Popradzie. Będę z 5-cio i 6-cio latką. W Tatralandii byłam 2 lata temu i wiem, że jest super - choć dalej i nie wiem, czy lepiej nadłożyć drogi, czy udać się bliżej - do Popradu. Chciałabym też zabrać dziewczyny do jakiejś jaskini, która Waszym zdaniem byłaby optymalna ? Pozdrawiam :) Agha.
    • czy jest już otwarte? Na stronie internetowej jest informacja, że od września 2003 zamknięto kąpielisko na czas remontu. A jak jest teraz?
    • Witam Wybieram sie na Słowacje,nie dysponuje samochodem ,wysiadam na stacji PKP w Zakopanym czy nie ma problemow dalej na dotarcie na Slowacje jakims autobusem podobno sa prywatne ?? Jak czesto kursuja i ile kosztuja?? Pozdrawiam
    • Witam Mam ochotę wybrać się na Słowacje z dwulatkiem i dziewięciolatkiem. Czy koniec września to nie za późno? Gdzie jest najbliżej z Kielc. Czy jechać w ciemno, czy też lepiej coś zarezerwować, jakie są ceny. Proszę zorientowanych o porady. Pozdrawiam Monika
    • Mam pytanie, jakie najbliższe źródła termalne na Słowacji z atrakcjami dla dziecka mogę odwiedzić będąc w Krynicy Zdrój? Tatralandia trochę za daleko, może jest coś w tym stylu trochę bliżej?
    • poczytalem i poszukalem w archiwum ale prosilbym io sedno i pomoc w znalezieniu oferty dla mnie tzn jade w pon bede tam we wtorek chcialbym zeby bylo dosc przystepnie w okolicy ladnych widokow baseny zjezdzalnie mam samochod z dojazdami nie problem podobno sa 2 akwaparki z roznymi cenami prosze o podpowiedz gdzie jechac
    • Jakie sa możliwości dostania się na Słowacje. Chodzi mi o rejon Tatr, generalnie tam gdzie Polacy wyjeżdzają by wędrowac po Tatrach Słowackich. Z tego co się orientuje PKS nie jest rewelacją. Kursuje rzadko i nie za często, szczególnie jak ktoś planuje jedniodniowy wypad i powrót póżnym wieczorem po wycieczce. Znacie jakis przewożników, równiez ich strony www, ceny przewozów, rozkład??? * * * * * * * * * * * * * Szukasz noclegu? Zerkini do bazy noclegowej na: www.NaWakacjach.com
    • prosze o informację gdzie na Slowacji są baseny termalne, będę w okolicy Smokowca i tamte rejony mnie interesują , coś niezbyt daleko
    • Nie orientujecie się może w tanich kwaterach w Szczyrbskim Jeziorze (Strbske Pleso)? Wiem, że to najdroższa miejscowość w słowackich tatrach, ale może macie na oku coś fajnego. I jeszcze jedno, czy gdybym zamieszkał gdzieś niedaleko i miał zamiar dojeżdżać do Szczyrbskiego, to czy dużo kosztują tam parkingi? Z góry dziękuję i przepraszam, że wszedłem na forum o Polskich górach, ale Tatry są jedne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się