Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      poradnia

poradnia

(7 wyników)
    • Witam, czy ktoś może polecić taką poradnię w Warszawie - zarówno publiczną jak i prywatną. Mój mąż od 25 lat zmaga się z migrenami i postanowiłam sama poszukać dla niego pomocy bo on tylko faszeruje się lekami. Z góry dziękuję za pomoc. Nazwiska dobrych lekarzy mile widziane !
    • Dostałam skierowanie do Poradni Leczenia Bóku i zapisałam się na Winnicką. Jadę tam 25.10. Czy ktos tam był i może mi coś bliżej powiedzieć o tej poradni, czego się spodziewać? Nie oczekuję cudu ale czy komuś wizyty w tej poradni pomogły?
    • Tutaj mozemy wpisywac miasta, lekarzy, placowki gdzie mozemy udac sie po pomoc z nasza migrena. Wpisujecie co mozecie, prosze. Minnie
    • Mam pytanko: czy ktos z Was byl juz w takiej poradni? czy lekarze sa tam "lepiej" wyspecjalizowani? i przede wszystkim, czy ich diagnozy sa trafne, a kuracje skuteczne choc w czesci? pytam, bo pierwszy raz powiedzialam dzis o sobie, ze cierpie. Ostatnia migrena bardzo dala mi w kosc. czekam na info. pozdrawiam kasik
    • Witam. Mam klasyczne migreny z aurą(mój dawny temat z opisem forum.gazeta.pl/forum/w,12154,66579610,66579610,Moja_migrena_I_pytania.html) Od 5 lat byłem pod opieką poradni kardiologicznej z powodu tachykardii(przyśpieszona akcja serca). Podczas ostatniej wizyty Pani kardiolog powiedziała że mnie wypisuje i już więcej nie muszę przychodzić bo żadnej wady serca nie mam, ani innych poważnych chorób. Faktycznie, tachykardia nigdy mi nie przeszkadzała. Niedługo mam wizytę u neurologa. Cz...
    • Witam serdecznie! jestem studentem V roku Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego i przeprowadzam badania osób cierpiących na migrenę. Tematem zajmuję się już od 3 lat, pisałem pracę licencjacką również dotyczącą migreny. Badanie polega na wypełnieniu kilku kwestionariuszy i zajmuje ok. 15 - 20 minut. Dla osób, które się zdecydują oferuję bezpłatną konsultację z Panią dr neurolog, specjalistką w dziedzinie bólów głowy w Warszawie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adrs:...
    • moi drodzy szukam specjalisty w warszawie, ktory skutecznie leczy migreny i stosuje topamax lub inne leki przeciwpadaczkowe lub antydepresanty. pomozcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się