poradnia

(6 wyników)
  • warszawianki bardzo was prosze o pomoc!zostalam odeslana na poradnie przy sobieskiego ale tam trzeba sie leczyc 3miesiace 8 sesji tygodniowo od 9 do 13 a ja jestem w klasie maturalnej i nie moge sobie pozwolic na cos takiego!!!! dostalam jeszcze namiary na marszalkowska i prosze was jesli ktos sie tam leczyl niech mi powie czy nie zawale tym innych waznych zajec???!!! wiem ze zdrowie jest najwazniejsze ale chyab mnie rozumiecie:( z gory dziekuje za informacje o tym miejscu!
  • Znacie dobrą poradnię w Warszawie najlepiej w dzielnicach: wola lub centrum?? mam anoreksje, nie moge juz z nią zyc, nie daje rady, potrzebuje pomocy... Aha i poradnię najlepiej bezpłatną... I dwa pytanka..: czy jako niepełnoletnia (16 lat) mogę iśc bez rodziców? czy psycholog nie powiadomi rodziny? i czy sie trzeba wczesniej umawiac, czy mozna przyjsc tak po prostu? Wiem, ze to trochę głupie pytania, ale ja nic nie wiem.... :((( ehhh... I boję się.... Odpiszcie, proszę...
  • hej hej! mam wazne pytanie znacie jakies dobre poradnie albo psychologów zajmujacych sie bulimia w katowicach?? grunt zeby tez za duzo nie kosztowało a przynosiło efekty...prosze jesli wiecie dajcie znac!!! dziekuje :*
  • potrzebuję bezpłatnej poradni w Lublinie i to jak najszybciej! bardzo proszę o jakieś namiary bo w necie znalazłam tylko Abramowicką.
  • Witam Jestem studentką psychologii z Wrocławia. Obecnie piszę pracę na temat zaburzeń jedzenia. Zwracam się do osób borykających się z problemem anoreksji lub bulimii, które mają ochotę wziąć udział w badaniu kwestionariuszowym, dotyczącym cech indywidualnych osób z anoreksją i bulimią. Badania są anonimowe. Jeśli mieszkasz we Wrocławiu lub okolicach i chcesz wnieść własny wkład w dziedzinę badań nad zaburzeniami jedzenia oto mój nr gg: 4921036. Pozdrawiam serdecznie.
  • Dlaczego gryze i pluje a potem czuje jak boli mnie cale cialo tak jak bym przybierala na wadze!!!!! Co robic jak z tym sobie poradzic??? Pomozcie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się