Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      poradnia

poradnia

(3 wyniki)
    • Witam serdecznie! Wiem, że tutaj toczyły się swego czasu dość mądre i konstruktywne dyskusje n/t szczepiń. Bardzo proszę, może ktoś mi doradzi, jak się zachować w niżej opisanej sytuacji: forum.gazeta.pl/forum/w,577,114846477,114846477,dylematy_szczepionkowe_wezwania_z_poradni_.html
    • Cześć, ciekawa strona: www.homeopaci.pl Wiele informacji na temat homeopatii, forum homeopatyczne na którym odpowiadają homeopaci, poradnia homeopatyczna online. Czy to tak działa? To by było świetnie, nareszcie homeopata który jest homeopatą. Podzielcie się doświadczeniami!
    • witam ponownie.jestesmy po kolejnej wizycie w poradni autystycznej bylam tam z dzieckiem po to aby lekarz "podpowiedziaL" nam co robic przed kolejnym szczepieniem.lekarz powiedzal ze to zachowanie dziecka bylo na pewno po szczepionce ale nie moze wydac zaswiadczenia zwalniajacego ze szczepienia.poniewaz musze zaszczepic dziecko.kurcze jestem tak wk.... co robic ? kto takie zaswiadczenie moze mi wydac.?nawet lekarz pediatra mnie" olal" nie chce nawet wpisac w karte dziecka ze cos takiego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się