poradnia

(4 wyniki)
  • Moj dwuletni synek ma naczyniaczka na pleckach i na glowce, pod wlosami, z tym na glowie sie urodzil, a ten na plecach pojawil sie jak maly mial kilka miesiecy. W szpitalua pozniej w przychodni powiedziano mi, zeby sie nie przejmowac, bo u dzieci czesto same sie wchlaniaja, widzialo je wielu lekarzy i jakos nikt sie specjalnie tym nie przejal ale ja sie tak zastanawiam, czyy rzeczywiscie nie zwracac na to uwagi, czy moze wybrac sie do jakiejs specjalistycznej poradni ( jakiej i ...
  • proszę o podanie namiarów na specjalistę od naczyniaków w Warszawie Czy w ogóle jest taka osoba? Dziękuję za odpowiedzi Iza
  • Witam, Pozdrawiam wszystkich uczestników forum. Proszę przeczytajcie mój list, choć problem nie jest bezposrednio związany z naczyniakami. Jestem mamą 4-letniego Michałka. Od ok. 2 lat mój synek skarży się na ból prawej nózki; rzeczywiście jest ona mocno przeczulona, szczególnie na odcinku od kolana do biodra. Jest również grubsza o ok. cm od drugiej nogi. Ból jest coraz silniejszy, synek bardzo uwaza na tę nóżkę; każde jej dotknięcie (np. podczas mycia, ubierania) powoduje, że Mic...
  • Około 2 miesięcy temu na środku czoła między brwiami u mojej 7 miesięcznej córeczki pojawiła się mała czerwona kropka wielkości około 1-1,5 mm. Na poczatku myślałam, że mała po prostu się zadrapała i to strupek, ale jak zmiana nie znikała przyjrzałam się bliżej i wyglada to jak naczyniak. Zmiana niewielka ale czerwona i widoczna, na razie się nie powiększa. Czy to możliwe że naczyniak pojawił się w tym wieku? Czy to może być skutek np. urazu, zadrapania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się