poradnia

(8 wyników)
  • chodzi o Wrocław lub okolice. Dostałam skierowanie do Poradni Urologicznej, ale pod tym adresem, który dostałam w przychodni tej porani juz nie ma. Jestem z Jeleniej Góry. Nie znam Wrocławia, zatem prosze o jakies adresy, dobrzeby było gdyby ta poradnia robiła też badanie urodynamiczne (zasugerowane przez pediatrę). Problem opisywałam troche wcześniej i jest tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22158&w=33293175 niestety nic sie nie zmieniło, córeczka nadal nie trzyma moczu, po...
  • Kochane, mam problem. Musze iść z Małą na cystografię i nie za bardzo stać mnie na póście prywatnie... Dostałam skierowanie do nefrologa, by ten wydał skierowanie na cystografię. Sęk w tym że nigdzie nie jestem w stanie się dowdzwonić. Udało mi się tylko dodzwonić na litewską i tam terminy do nefrologa są .... na listopad. Czy Wy macie jakieś sposoby na takie sytaucje? Czy lepiej jest pojechać do jakiegoś szpitala i ostawić histerię przed rejestratorkami w nadziei na zmiłowanie??...
  • Krolina z Chojnic, mama 9-cio miesięcznego Kuby. Kubek ma obustronny refluks IV stopnia, hipercalcemię i hipercalcurię, zwiększony poziom wit. D3 w organiźmie i zwężony napletek. Jak miał 3,5 miesiąca po kontrolnym USG trafiliśmy do AM Gdańsk (KOSZMAR) i robiliśmy cystouretrografię mikcyjną. Na USG, powtórzonym w listopadzie pęcherz niestety nie do oceny. Od tej pory Kubek jest cały czas na Furaginie, ale zdarzyły się już trzy ZUM-y i teraz czekamy na posiew. A lekarze każą cały c...
  • Jeszcze odnośnie naszej pani dr. Skąd info, że ma mało pacjentów w poradni? To bardzo dobrze bo nie trzeba czekać. Czy dr przyjmowała Was kiedyś prywatnie? Tzn. wiem, że byliście tam na oddziale, ale czy kiedyś zdarzyło się jakaś konsultacja prywatnie? Czy znasz kogoś, jakiś przypadek kto był prywatnym pacjentem naszej pani dr? Przepraszam, że tak zasypałam Cię pytaniami, ale to dla mnie ważne. Bardzo. bardzo dużo jej zawdzięczam. Chciałabym się jakoś zrewanżować, odwdzięczyć. N...
  • Zamiescilam dzis kilka watkow, gdzie wpisalam poradnie urologiczne z podzialem na wojewodztwa. Bardzo bym prosila wszystkich, bystarali sie ualktualnic te baze danych - skreslic cos, co nie funkcjonuje, ew. dopisac cos co nie figuruje w tej bazie danych. Pozwoli to nam wszystkim na szybkie ew. znalezienie lekarza. Za wszelka pomoc serdecznie dziekuje
  • Witam : ) Ja też mialam zamiar zrezygnowac z cystografii i Wasze posty z wątku "Zrezygnowalam..." przekonaly mnie, ze jednak lepiej zrobic to badanie...lepiej zrobic jedno więcej niz jedno mniej i potem pluc sobie w brode...I wlasnie - tu zaczely sie schody...Bylam zapisana na Nieklanska, ale tam aparat jest wiecznie zepsuty i pani w rejestracji nie jest w stanie powiedzieć, kiedy zaczna znow przyjmowac. Zadzwonilam zatem na Warynskiego - tam przyjmą i owszem - termin 18 marzec, k...
  • Witam Jestem zupełnie nowa na tym forum.Ale chyba przeczytałam juz całe wasze archiwum ;) Nie mam na razie siły na opisywanie co dolega mojej córeczce Magdalenie , ale obiecuję ,że jak znajdę trochę więcej czasu i siły to napiszę co i jak .... Bardzo proszę o jakieś namiary na naprawdę dobrego lekarza w Opolu lub w okolicy ( może być np. Kędzierzyn- Koźle) (mamy chyba wodonercze :( ) a lekarka do której trafiliśmy to jakaś kompletna pomyłka :( Pozdrawiam i liczę ,że ktoś się odezwie ...
  • Wlasnie odebralam wyniki Myszola i jego karte wypisowa. W gazometrii kwasica metaboliczna - z tego co juz wyczytalam w przepastnych zasobach internetu moga byc za to odpowiedzialne nerki ;-( Juz sam anie wiem, ale skoro sie poprawilo i go wypisali to chyba jest ok??? Sama nic nie rozumiem..... No i nadal badania moczu regularnie ;-((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się