Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      poruszony

poruszony

(3 wyniki)
    • Wy tez? Czy uwazacie, ze troche za duzo szacunku dla psa? deser.pl/deser/51,111857,16588116.html#Cuk
    • Zastanawiam sie czy moje postępowanie jest własciwe...Zacznę może od przedstawienia całej sprawy od jej korzeni.Sednem jest fakt, że moja teściowa od wielu lat ma kochanka.Mój mąż o tym wie i ja o tym wiem i jej mąż o tym wie.Ś mieszne...a raczej załosne prawda?Tym bardziej, ze każdy z nas milczeniem przyzwala na taki stan rzeczy.Ja w tym wypadku chyba w ogóle nie powinnam otwierać ust by głośić apoteozę moralnego życia.Z tego powodu iż tesciowa b. często sie z nim spotyka a jeszcze czę...
    • pojechałam wczoraj na grób dziadków i niestety nie udało mi się dojść do ich grobu chaszcze, trawy po pas, były przeszkodą nie do przebycia, zwłaszcza, że byłam z małym dzieckiem to cmentarz parafialny, (komunalnych nigdy w takim stanie jeszcze nie widziałam) i zastanawiam się czy by nie zadzwonić do lokalnej gazety, żeby zrobili o tym miejscu reportaż albo chociaż jakaś małą wzmiankę w gazecie może gospodarzowi tego miejsca dałoby to coś do myślenia moim zdaniem miejsce spoczynku z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się