Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      potrzebna

potrzebna

(4 wyniki)
    • W azylu dla zwierząt w Konstancinie zepsuła się pralka i jest problem, bo stworzenia musza miec czysto. Moze ktos kupił sobie nowy spzręt i chciałby swoją wysłuzona, ale działająca "maszynę" oddac w dobre ręce. Proszę zadzwonic 022 754 64 95 (cierpliwie bo czasem dzwonka nie słychać), najlepiej po godz 14. tu jest o azylu: 101kotow.koty.pl/ Pozdrawiam Maria
    • od koleżanki z Krakowa dostałam takiego właśnie maila Sama nie wiem już jak to napisać, bo słów na ludzką głupotę, na ludzką bezmyślność, ludzkie okrucieństwo w imię miłości do zwierząt już mi brakuje. Była sobie pani, pani lubi kotki, pani wynajęła mieszkanie. Nieduże. W środku ma 60 kotów. Niekastrowanych, nie sterylizowanych. Kocury i kotki. Kociaki i kocięta. W kuwetach (3 szt.) szmaty i nic. Jedzenie raz dziennie - bochenek chleba i 2 puszki dla psów. DOMOWA HODOWLA. Rozmnożon...
    • Słoneczka najdroższe, wierzę w Was. Bardzo potrzebujemy leku o nazwie NIVALIN. Był sprowadzany z Bułgarii, ale niestety z polskich aptek wycofany, teraz jest dostępny we Francji pod nazwą STRYNERVENR. Podobno bywa też w Belgii. Lek dla Duncana - na zwiększenia napięcia mięśni, żeby zad nie siadał. A jest z nim kiepsko :( Nie chodzi o pieniądze, zapłacimy bez problemu, chodzi o to że nie mamy ani we Francji ani w Belgii żadnego kontaktu :( Bardzo proszę o pomoc. O kontakt na blox...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=24002233&a=24002233 Nie wiem, co o tym myslec. Czy jest to wyraz troski o psa (bo piesek lubi te treningi) czy tez wyraz bezmyslnosci, proznosci i przedmiotowego traktowania zwierzaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się