pracy

(60 wyników)
  • zainteresowanych proszę o podanie maila. jak najszybciej odpisze na czym ta praca miałaby polegać.
  • Czy myślałeś kiedyś, jak by to było „mieć życie dla siebie”? Jeżeli masz dość pracy na etacie i chcesz stać się niezależny finansowo to stwórz swój własny biznes i osiągnij sukces. - Możesz zarabiać pieniądze na wiele różnych sposobów, pracując z ludźmi którzy zapewnią Ci odpowiednią edukację finansową, - Zdobywasz niezależność finansową poprzez prowadzenie własnego biznesu! - Możesz realizować wyznaczone przez siebie cele :) - Masz możliwość tworzenia międzynarodowe...
  • Jeżeli jesteś młodą osobą spędzającą sporo czasu przed komputerem mamy dla Ciebie ofertę prostej pracy przez internet. Godziny pracy zależą tylko od Ciebie. Średni zarobek przy 2 godzinach pracy dziennie to około 350 zł. Oczywiście Ty decydujesz ile chcesz pracować. Możesz poświęcić na to godzinkę dziennie i zarobić ok. 200 zł a możesz 4 godziny i zarobić ok. 700-800 zł. Prosimy nadsyłać zgłoszenia tutaj: a-git.pl/praca/index.php Wybierzemy 10 osób.
  • Witajcie, Prowadzę stronę internetową w formie bloga - www.czekoladomania.pl/ Poszukuję osób pragnących tworzyć młody zespół pracujący nad tym portalem. Praca dotyczy pisania recenzji produktów związanych z czekoladą oraz ulepszaniem strony (jest z tym bardzo dużo pracy, to co jest to tylko na początek), grafiką, pozycjonowaniem (już trochę zapłaciłem). Podjąłem już współpracę ze sklepami internetowymi sprzedającymi słodycze, producetami słodyczy. Wiele projektów jest w toku. Strona ...
  • witam, poszukuję osób chętnych do współpracy. Zarobki 1000zł - 3000zł aczkolwiek możesz zarobić więcej. Wszystko zależy od czasu jaki poświęcisz na pracę. Nie musisz posiadać wyjątkowych umiejętności i kwalifikacji. Wystarczy dostęp do internetu i chęć do pracy. Zapewniam bezpłatny kurs przygotowawczy. Zainteresowany? Napisz: ania_praca_online@o2.pl
  • Witam wszystkich zainteresowanych pracą przez internet. Oferuję bardzo dobrze płatną pracę którą wykonujemy tylko i wyłącznie zdalnie przez internet. Nie jest to bezsensowne klikanie w reklamy po 0.02$, czy jakieś piramidy finansowe. Osoby zainteresowane proszone są o zostawienie meila lub bardziej preferowany sposób -wysłanie wiadomości na szymon.andruszewski@gmail.com
  • Polecam pracę polegającą na klikanie w reklamy, na starcie dostajemy 6 złotych. Jedna reklama jest warta 10 gr, może to nie jest dużo, ale nie jest to oszustwo jak w przypadku quizu za ktory rzekomo dostajesz 100 zł-teraz jestem zawiedziona, bo straciłam tylko kasę za wysłanie smsa (koszt smsa 11 zł!!!). Próbowałam różnych sposobów i ten okazał się najlepszy, jeżeli będziemy systematyczni to sobie trochę dorobimy w łatwy sposób. www.polski-bux.pl/?r=blackeri6
  • Szukasz pracy? A może chcesz dorobić?A co powiesz na stworzenie własnego biznesu w którym sam dla siebie jesteś szefem? Mam dla ciebie rozwiązanie, zostań dystrybutorem firmy która zrobiła genialne rzeczy w USA a niebawem wejdzie na polski rynek. Jeśli chcesz dowiedzieć się szczegółów zostaw swój e-mail. Na pewno odpisze. UWAGA! Żeby zarejestrować się do firmy należy być pełnoletnim. Każdy może zostać dystrybutorem firmy. Mile są widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawno...
  • żadne klikanie na reklamy, żadne wypełnianie ankiet i inne tym podobne to wszystko ściema i nabijanie w butelkę na tym napewno nie zarobicie, proponuję ci ciekawą pracę przez internet na umowę z poważną firmą o globalnym rozmachu jezeli chcesz wiedzieć o tym wiecej zostawiajcie e-maile napewno odpiszę. Pozdrawiam.
  • Wyobraź sobie... pracę, w której jesteś całkowicie niezależny. Sam decydujesz o tym z kim będziesz pracować, wybierasz dogodne dla Ciebie godziny pracy. Grono Twoich współpracowników to partnerzy, którym całkowicie możesz zaufać. Pomyśl o zajęciu, o dodatkowej pracy dzięki której zrealizujesz swoje cele i ambicje, o pracy która stanie się dla Ciebie przyjemnością, do której będziesz podchodzić z wielkim entuzjazmem. Pracy, na którą tak często decydują się osoby na studiach, matki samotn...
  • Witam, proponuję Wam łatwy sposób zarabiania - zarobki wysokie wg Waszego zaangażowania :) Zanim rozpoczniecie działalność przejdziecie 30-dniowy okres próbny aby sprawdzić, czy odpowiada Wam sposób pracy. Proszę o pozostawianie swoich maili,na każde odpiszę ze szczegółową informacją zwrotną. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję na miłą współpracę :)
  • Oferuje prace online ,płatny okres próbny.Praca dla kazdego. Zapraszam do współpracy wszystkich zainteresowanych ofertą .Praca jest łatwa i nie wymaga wiele czasu.Zarobki zależą od zaangazowania. Zapraszam . jesli chcesz wiecej informacji zostaw swoj e-mile. odpowiem na kazdy.
  • MAM DO ZAOFEROWANIA LEGALNĄ I UCZCIWĄ PRACE A NIE JAKIEŚ PŁATNE EMALIE CO TRZEBA PŁACIĆ I POTEM 30zł W PLECY. TU NIC NIE PŁACISZ!!! ZOSTAWCIE EMAILA A DOWIECIE SIĘ SZCZEGÓŁÓW.
  • Jeśli Chcesz szybko i bez dużego wysiłku zarobić trochę pieniędzy oznacza, że to jest właśnie praca dla Ciebie. Zarobki od 1000 do 3000 złotych. Wystarczy mieć komputer i połączenie z Internetem oraz w podstawowym zakresie znać obsługę poczty e-mail. Bezpłatny kurs przygotowawczy i zero wkładu własnego. Chętnie pomogę, doradzę bo to naprawdę sprawdzona metoda na zarobienie pieniędzy. Proszę wpisywać maile i wyślę więcej info Kontakt: netpraca01@gmail.com
  • Sprawdzony i super program na zarabianie dobrych pieniędzy. Żadne klikanie w reklamy. Zostaw maila a wyślę Ci informację.
  • światowa firma MLM szuka partnerów chętnych by promować nasz biznes pisząc darmowe ogłoszenia, promując na forach tematycznych itd. Za pozyskiwanie nowych klijentów i partnerów można zarabiać 7.000 zł, (lub więcej - na specjalnych warunkach). Sprzedajemy również bardzo atrakcyjne produkty, ale obecnie najbardziej zależy nam na nowych partnerach w Polsce. Praca jest łatwa, przyjemna i dochodowa, miliony ludzi na świecie zarabiają z nami, Dołącz Teraz i zwiększ swój dochód. Na poc...
  • oferuję podjęcie pracy przy marketingu internetowym, atrakcyjne wynagrodzenie zależne od czasu pracy. zainteresowanych proszę o kontakt za mną na adres: wojtek18dodge@gmail.com a podam więcej informacji na temat tej pracy, polecam i zapraszam do współpracy, pozdrawiam
  • Nieważne w jakim kraju mieszkasz, jeśli masz dostęp do internetu to znaczy, że możesz współpracować i zarabiać pieniądze. Ten program jest przeznaczony dla młodych mam, studentów, osób pracujących i szukających dodatkowego dochodu, dla emerytów i rencistów, osób niepełnosprawnych i innych osób szukających sposobu na zarabianie w internecie. Ten program jest właśnie dla Ciebie. Zostaw maila a otrzymasz szczegółowe informacje
  • Witam, Mam do zaoferowania prace dla ludzi w każdym wieku,bez żadnych kosztów wstępnych,legalna,wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania. Informacje pod adresem e mailowym: sylwia-zdunek@wp.pl Na pewno odpowiem na każde pytania.
  • Oferuje prace dla kazdego.. Jezeli masz skonczone przynajmniej 13 lat i potrafisz obslugiwac komputer w tym e-mail to juz mozesz pracowac. Nie ma zadnych ustalonych godzin pracy. Pracujesz kiedy chcesz. 1-2 godziny dziennie. Możesz poświecić więcej czasu co zwiększy zarobki! I to właśnie od Ciebie zalezy ile zarobisz. Musisz posiadac konto w banku na ktore beda wplywaly pieniadze. Nawet jak nie masz 18-tu lat to nie jest to problem! Jestes zainteresowany to pisz na adres w temacie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się