pracy

(41 wyników)
  • Czesc dziewczyny! Odkad jestem w Niemczech, czyli od miesiaca wpadam tutaj bardzo rzadko, bo nie mam na nic czasu. Chcialam juz kilka razy wyzalic sie tutaj, ale nie mialam nawet czasu napisac postu. Od miesiaca jestem na Bawarii i w okolicach Würzburga jako aupair - teoretycznie, bo tak naprawde to jestem niewolnica. Przyjechalam tutaj znajac dokladnie swoj plan dnia - co do 15 min. Wiedzialam, ze na poczatku bede musiala pracowac 2 godz dluzej, ale za to mialam dostac wolne dni. ...
  • Włochy, Hiszpania, UK, Irlandia...od czerwca, płynny angielski, sredniozaawansowany hiszpanski... szukam pracy jako au-pair, moze ktos ma jakis namiar?
  • Witam:) Chcialabym wyjechac jako au pair do Francji i zastanawiam sie, w jaki sposob znalezc rodzinke. Na poczatku myslalam o agencji, jednak czesto spotykam sie z opinia, iz lepiej znalezc sobie rodzinke za posrednictwem Internetu. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Kiedy operka wyjezdza za posrednictwem agencji, ma zapisane w umowie, iz pracuje dziennie 6 godzin(o ile dobrze pamietam), przynajmniej we Francji. To mi odpowiada, gdyz chce poswiecic duzo czasu na nauke jezyka. Miesiecznie d...
  • witam wszystkich mam pytanko: czy to prawda ze po wstapieniu polski do UE mozna podjac legalna prace poza pilnowaniem dzieciakow w tygodniu np sprzatanie domow w weekendy albo kelnerowanie. przeczytalam to gdzies na jakims forum i chcialabym wiedziec czy to jest prawda i czy na takie cos musi np zgodzic sie rodzina czy oni nie pomysla ze przyjechalam tam tylko zeby pracowac a nie pilnowac ich dzieci??????z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam :o)
  • Witam szukam pracy jako aupair, najlepiej w Holandii, jestem juz tutaj ale zle trafilam, moze ktos wyjezdza i szuka osoby na swoje miejsce? prosze o kontakt na maila ahaneczka@gazeta.pl
  • Witam Obecnie juz jestem w niemczech i z przyjemnoscio podejme prce nad malym dzieckiem jako au pair medchen Moam lat 20 i niemiecki znam w stopniu podztawowym. meil aga_agnie@web.de
  • Witam kochane dziewczyny:) Niedawno wrocilam z Niemiec, bylam tam 4 miesiace jako au pair, niestety musialam wrocic ze wzgledu na kontynuacje studiow. Teraz sama wspolpracuje z dziewczyna z Niemiec, ktora ma wlasna agencje Au Pair. Dlatego poszukuje dla niej dziewczyn chetnych na taki wyjazd. Ja oczywiscie pomagam Wam w tutaj w Polsce, przy zalatwieniu wszystkich papierow. Opowiadam Wam o kulturzer w Niemczech, pytam do jakiej chcecie rodziny trafic i jakie sa Wasze warunki, a Na...
  • Co to wlasciwie jest au-pair? Natchnal mnie watek "Pani z Niemiec",poszukujacej prawdziwej au- pair.I zdalam sobie sprawe,ze wiekszosc z nas;nian na eksport jak i host rodzin,ma wlasna definicje au-pair. Czym my,dziewczyny,wlasciwie jestesmy? Poldarmowymi sluzacymi? Ambitnymi studentkami jezykow obcych?Uciekinierami z domu do lepszej rodziny? I czym powinnysmy byc? Ciekawa jestem waszej definicji au-pair...piszcie!
  • takiego watku jeszcze nie ma zastanawiam sie czy mam dosc na zawsze czy moja obecna wkrotce byla rodzinka (szosta) mnie tak zniechecila tak sie zastanawiam czemu chcialam byc operka..zeby podrozowac i uczyc sie jezykow czy moze ja jestem inna czy wszyscy zostaja operkami nie z milosci do dzieci tylko do przygod.. i czy tez was nudzi ta rutyna,codzien w to samo sie bawic,do szkoly ze szkoly,i brak odpoczynku od tego no bo sie mieszka "w pracy"
  • hej dziewczyny... mialam zaczac studia w szwajcarii..ale niestety z powodu sytuacji rodzinnej nie bedzie mnie na nie stac ... kocham dzieciaki (mam dwoch malych braci) i pomyslalam ze aupair byloby dla mnie idealnym rozwiazaniem .. moglabym zarobic na moje wymarzone studia w ukochanym kraju .. wiecie moze czy potrzebuje wizy, gdzie moge znalezc jakas fajna sympatyczna rodzinke? ile wynosi miesieczne kieszonkowe? W tym roku koncze 20 lat, kocham dzieciaki i zwierzeta, chetnie p...
  • zarobki(5)

hej dziewczyny zrobimy liste plac, napiszcie ile zarabiacie i w jakim kraju i ile godzin ;)
  • Moja rodzinka poszukuje kogos na mije miejsce ASAP. Niestety ze wzgledow rodzinnych musze wracac do kraju :/ Rodzinka jest swietna, very laid back, i nie ma z nia zadnych problemow. 2 dzieci - dziewczynki - 2 i 5 lat (z czego wiekszosc czasu z mlodsza, bo starsza chodzi do szkoly i na zajecia pozaszkolne) Do dyspozycji wlasny pokoj z laptopem i netem, tel. komorkowy (rodzinka placi za rachunki procz miedzynarodowych) Pokoj przytulny, TV, DVD, SKY TV, Radiomagnetofon z CD w pokoju, wlasna lazi...
  • Prosze o rade doswiadczone aupairki bo juz sama nie wiem. Przyjechalam wczoraj do nowej rodzinki,skladajacej sie z 6 osob,rodzice plus 3 doroslych dzieci w wieku od 16 do 20 lat plus dziecko 3 letnie(wnuczek). I teraz ta pani zaproponowala mi nastepujace warunki:oplacila mi dojazd,dostane bilet miesieczny do nastepnego wiekszego miasta,jedzenie za darmo,za kurs bede musiala placic sama,nie wiem tylko jeszcze gdzie bede mieszkac bo miala przygotowane male poddasze ale jest niestety za ni...
  • hej!mam taki dylemat w tym roku skoncze studia bede miala juz 25l:(bylam jua au pair w niemczech , francji, ale jakos po tym jak naogladalam sie zdjec i wogole , chcialabym do USA!zalozylam sobie nawet profil, ale ja chce albo na Floryde, albo do Kalifornii, i jak nie wyjdzie to nie!no chyba zeby ktos WSPANIALY napisal;)ale jade tez na wkacje do Frnacji, atu odezwla sie rodzinak z USa Floryda, chyba fajna... ale chca mnie teraz, a ja jade do mojej ex rodzinki.. i co tu robic?Wogole to j...
  • Hej dziewczyny. Zaoferowano mi prace w Londynie jako au-pair. Mam dostawac miesiecznie 200 funtow. Mam pelne wyzywienie, kazdy weekend wolny, praca od 8 do 17, czy to sie w ogole oplaca?
  • szukamy dziewczyn z dobra znajomoscia angielskiego (upper intermediate) do pracy jako opiekunka w domach starcow. Wynagrodzenie 4.85 za godzine. Bez oplat za posrednictwo Ewa
  • Drogie obecne i przyszle au perki! Chcialabym was przestrzec przed wykorzystywaniem was do wszelkich prac domowych w waszych "rodzinach". Niestety polskie dziewczeta sa autentycznie wykorzystywane i ni!e placi im sie "esktra" za dodatkowe czynnosci.Najpierw raz od niechcenia sa pproszone o wyprasowanie kilku koszul albo odkurzenie mieszkania lub umycie podlog, a potem coraz czesciej i wiecej,a potem to sie staje regula bo co sie ma dziewczyna nudzic. Ja bylam au perka we Franc...
  • cz au pair powinna wiedziec ile i w jakich godzinach pracuje kazdego dnia?-ze np od 8 do 5?-bo ja na przyklad nie wiedzialam-codziennie musialam sie pytac kiedy koncze-co wkurzalo moja host mame [no albo czekac kiedy mi powie ze mam wolny czas] mialam wolne dwa dni w tygodniu-ale w pozostale 5 dni nigdy nie wiedzialam w jakich godzinach pracuje-czy to normalne? czy au pair to cos dostepnego przez 24h?[bo jesli tak to ja i au pair to chyba pomylka] jak bylo u was? [jedna z moich ko...
  • Londyn(8)

Czy ktos mogl by mi podac jakas fajna organizacje nany/au pair w Londynie ktora wyszkje rodzinki albo moze ktos zna jakas mila rodzinka ktora aktalnie poszkje au pair-ki w Londynie. Tylko chodzi mi o jakies powazne oferty a nie pracka w stylu 50 za tydzien;) dziki z gory, dodam tylko ze mam duze doswiadczenie i swietne referencje. bede wdzieczna za kazde info
  • Jestem summer au-pair u naprawde sympatcznej rodzinki w Dublinie (bardzo zielona, cicha dzielnica, ale niedaleko morza i centrum), wracam na studia pod koniec wrzesnia, a "umowiona" operka wlasnie zrezygnowala, bo znalazla prace w Polsce. Szukam jakiejs sympatycznej dziewczyny na dluzszy okres czasu - ok 10 miesiecy. Rodzice wyksztalceni, ojciec wykladowca, mama pracuje na pol etetu, 3 dzieci w wieku 3, 4 i 6 lat. Dzieci grzeczne, praca 5 dni w tygodniu po ok 8 godz, soboty wolne,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się