pracy

(28 wyników)
  • Operator Artur z P3 zmiana C to najgorszy z najgorszych wieśniaków który tam pracuje, życzę mu źle przyklejonych stikerów. To wielki palant i cwaniak.Walić go
  • Witam wszystkich, jak w temacie staram się o pracę w tej firmie, mam wykształcenie średnie ogolne, orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności, robie kurs na wózki widłowe. Na jakie zarobki mogłbym liczyć, jaki zakres obowiązków by mnie czekał? Ogolnie jaki klimat panuje w Technicolorze, ile godzin się pracuje, czy mozna pracować bez nocnej zmiany i czy trzeba ostro zasuwać?
  • Forum zniewieściałych chłopczyków, żydowskich płaczek i sfrustrowanych rozwodników. Cieszcie się, że macie wypłatę, dzieki której możecie nakarmić swoje i swoich bliskich brzuszki, aby dalej wieść żywot białego niewolnika. Wzór wypowiedzenia znajdziecie w internecie. Tylko gdzie w swojej zapyziałej okolicy dostaniecie tak dobrze płatna pracę?!
  • Witam. Dowiedziałam się, że są wolne stanowiska pracy jako pomocnik operatora, chciałam zapytac czy tu przyjmuja wylacznie ludzi z wyklształceniem zawodowym? czy studenci tez moga pracowac na tym stanowisku?
  • Panie filipiuk cala Polska jutro ma wolne a my? jak niewolnicy pracujemy.Nawet w obozie koncentracyjnym w 42roku dnia 1maja mieli wolne od pracy! bo po co? bo firma jest biedna i musi zarobic,bo ten jeden dzien cos zmieni i firma na tym straci,a przeciez wystarczy niech ktos bedzie tak uprzejmy i zadzwoni do odpowiedniego organu panstwa i poda adres i miejsce firmy i zaplacicie ogromna kare za to ze w dzien ustawowo wolny od pracy normalnie pracujemy!!! pozdrawiam
  • W jakim czasie i dlaczego?
  • Witam wszystkich, Ze względu na bliskość zamieszkania i małe dzieci, myślę o podjęciu pracy zmianowej. Czy jest możliwa praca zawsze na tą samą zmianę? Jakie to są godziny? Ja mam wyższe wykształcenie, zależy mi na pracy bez nadgodzin. Jakiego typu pracę mogłabym wykonywać w tej firmie?..
  • Witam. Jakiś czas temu coś tam sie mówiło o zmianie systemu pracy na 12-godzinny. Temat umilkł bo "coś tam". Może by go znowu poruszyć skoro mamy już związki zawodowe :-D. Napewno nie każdy byłby zadowolony...ale ciekawe jakby się to przedstawiało procentowo... Może zapytać o zdanie pracowników ( jakieś referendum ) Jest kilka możliwość pracy w 12-godzinnym systemie, np 2x pierwsza zmiana, 2x druga zmiana i 4!!! dni wolnego. Sądzę że wszystkie problemy z DW i rozliczaniem urlopów dało by się ...
  • Niektórym operatorom to naprawdę w głowach powaliło się. Na liniach ręcznych...
  • WITAM Zostałem przyjęty do Waszego zakładu na dział replikacji. Jestem w trakcie robienia badań. Czy jest na tym forum osoba, która pracuje na tymże dziale i która mogła by mi przybliżyc owe stanowisko ( zakres wkonywanych czynności, zarobki itp).? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
  • Osobiście uważam, że to najbardziej niedoceniany dział firmy
  • W ubiegłym miesiącu wraz z dwoma kolegami zakończyliśmy prace w firmie Technicolor w Piasecznie. Każdy z nas zakończył ją jednak w innych okolicznościach. A wszystko to za przyczyną jednego z kierowników urzędujących na zmianie D. Sposób w jaki traktowani są pracownicy sezonowi z obszaru magazynu na tej zmianie przekracza chyba wszystkie możliwe normy. Obraz jaki tam ujrzeliśmy pozwolił nam zdobyć pewne doświadczenie, aby w przyszłości unikać takich zakładów pracy, gdzie jest po...
  • Informacja o powstaniu tego forum została rozpowszechniona już do ponad 100 pracowników. Wśród nich są również i Wasi kierownicy działów. Myślę, że właściwe jest aby i Oni poznali Wasze opinie dotyczące niektórych problemów. Im więcej osób będzie się mogło Tu wypowiedzieć tym bardziej obraz na pewne sprawy będzie obiektywny. Zapraszajcie więc do wypowiedzi tutaj również swoich kolegów / koleżanki ze stanowisk obok. To jest Wasze forum. Pamiętać tylko proszę o jednym: w pracy się...
  • jedną z podstawowych rzeczy jaja mnie wkurwia jest zachowanie operatorów i nie których liderów w stosunku do młodych dziewczyn nie dość ,ze śliną się jak jak buldog to jeszcze mówią jakieś teksty nie na miejscu najlepsze jest to ,ze większość jest ŻONATA więc współczuje ich małżonką ,że ich kochani mężusie w pracy podstawiają się do każdej dupy. ŻAL!!!!! a Wy znacie takich podrywaczy w techni
  • Ja nie zamierzam dyskutować z Tobą o przepisach prawa pracy i Kodeksu Pracy, bo nie wiem czy jesteś prawnikiem, mechanikiem czy elektrykiem – po pierwsze. Po drugie, – na co mam się powoływać jak nie na opinię i informację osób biegłych w danej dziedzinie, o której traktuje ten post tzn. w dziedzinie prawa pracy. Nie znam się na wszystkim, dlatego korzystam z informacji z książek, gazet, innych osób – chyba to jest logiczne. Odnośnie przysłów to nie zawsze jest tak...
  • Praca zmianowa i praca w nocy - porównaj się z biurem np. HR Zasadą kodeksu pracy jest, że przeciętny dzień pracy składa się z pięciu dni roboczych. Pracownik HR przychodzi o np 8:00 i ma pracę do 16:00 tzn 8 godzin. I tak od poniedziałku do piątku co daje 40 godzin w tygodniu pracy. Jego przerwa trwa od 16:00 w piątek do 8:00 w poniedziałek. Czyli 2*24h + 2*8 = 64 godziny wolnego PO PIĘCIU DNIACH PRACY. PRACOWNIK PRODUKCJI PRACUJE 7 DNI NA ZMIANY !!!! Co daje 7*8 godzin czyli 56 godz...
  • gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90439,5680423,Praca_w_nocy__czyli_na_bakier_ze_zdrowiem.html
  • Ankieta(5)

Wraz z nowymi paskami z wypłatą do rąk ciężko pracujących osób trafiła/trafi ANKIETA zadowolenia z pracy w THC. W zeszłym roku też była podobna i nawet wyniki miały jakieś być...ale jakoś nie pamiętam żeby ujrzały światło dzienne ( przynajmniej oficjalnie ). Szkoda że nie trafiły do nas w przyszłym miesiącu, kiedy to jakieś "podwyżki" powinny być...Czyżby ktoś sie bał niezadowolenia pracowników :-) W pozycji " ile powinienem zarabiać" proponuje wpisać 3 tyś NETTO dla operatora ;-))) A t...
  • Witam. Jestem pracownikiem firmy " konkurencyjnej " a konkretnie tłoczni z południa Polski. Jeżeli ktoś ma pytania odnośnie warunków pracy oraz innych aspektów , zapraszam do dyskusji. Chętnie wymienię sie doświadczeniami i spostrzeżeniami. Może rozwiązania w mojej firmie pozwolą rozwiązać problemy w waszej i na odwrót. Odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam
  • Witam was drodzy koledzy.Mam pytanie ponieważ od czerwca będę pracował w technicolor jak pomoc operatora produkcji. Umowa ma być do grudnia przez servis pracy. Mam pytanie czy wogule pracownik sezonowy może przejść bezpośrednio pod firmę po tym okresie 6 miesięcy czy tylko będę tym pracownikiem na sezon i po sezonie out. Pytam ponieważ mówili coś na rozmowie że wygrali jakiś duży przetarg i będą potrzebować ludzi na stałe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się