Forum Praca Praca w IT
ZMIEŃ
      pracy

pracy

(10 wyników)
    • Czesc! Czy ktos z tego forum jest w sytuacji, ze szuka pracy w IT innej niz programowanie/administracja i jesli tak to od ilu miesiecy szukasz pracy drogi przyjacielu? ;) Mysle glownie o ofertach dla osob z doswiadczeniem. Ja szukam od jesieni i ciagle nie moge nic znalezc. Nawet jesli firmy zapraszaja mnie na rozmowe, to czesto juz w momencie zaproszenia slysze, ze na chwile obecna rekrutacja na to stanowisko jest zawieszona, ale jest szansa, ze zielone swiatlo pojawi sie za kilka t...
    • Witajcie, potrzebuję porady. Od 7 lat jestem programistą, od 4 lat związany z jedną gałęzią programowania. Szukając pracy w swoim mieście trafiam na firmy, które prowadzą rozmowy kwalifikacyjne i potem albo w ogóle nie zatrudniają, albo rzekomo (nie wnikam) zatrudniają kogoś innego. Pracowałem za śmieszne pieniądze, żeby zdobyć wiedzę i doświadczenie w swojej technologii ale nie daje mi to żadnych (wg mnie) większych szans na rynku stołecznym. Wydaje mi się ten rynek płaski, albo kogoś wezmą...
    • Chciałbym zapytać mieszkańców woj. kujawsko-pomorskiego jakie są średnie płace dla początkującego, ze rocznym stażem, z 2-letnim stażem pracownika w branży IT/ informatyce w woj. kujawsko-pomorskim. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie, to może podzielić się jakie są płace na różnych stanowiskach - np. programista, administrator, audytor, tester, operator sieci itp. Chodzi mi tu o województwo kujawsko-pomorskie. Z tego co widzę w innych województwach sytaucja na rynku pracy IT wygląda lep...
    • Jak wygląda rynek handlowców w tej branży. Zdałem wreszcie prawko, jestem po studiach ekonomiczno-informatycznych, mam doświadczenie w negocjacjach, w sprzedaży. I oczywiście ogromną wiedzę o nowych technologiach. A chciałbym wreszcie pracę "w terenie" a nie ciągle za biurkiem :)
    • Ostatnio dużo się słyszy o boomie IT w Bydgoszczy: www.strefabiznesu.pomorska.pl/artykul/it-firmy-informatyczne-w-bydgoszczy-maja-sie-dobrze-i-stale-zatrudniaja Zastanawiam się czy się tam nie przenieść,bo miasto jest relatywnie tanie (w porównaniu z największymi miastami), możliwości rozwoju dla informatyków ponoć bardzo duże a i płace konkurencyjne Myślę że to dobre miejsce do studiowania i pracy w IT Co sądzicie?
    • Przygotowuję właśnie artykuł na temat mitów o pracy w branży IT. O jakie mity chodzi? Głównie o fałszywe przeświadczenia, które żywią studenci zanim rozpoczną pracę w IT i fałszywe przeświadczenia samych pracowników – na temat określonych stanowisk (tester, programista, QA itd.), wynagrodzeń, itp. Chodzi mi o wszelkie sytuacje, w których rzeczywistość rozmija się z wyobrażeniami. Może chodzić o zaskoczenia in minus, in plus, i pozostałe, które nie są ani negatywne ani pozytywne. Będę...
    • Cześć, chciałbym podjąć dyskusję na temat pracy polskich inżynierów w Niemczech. Pracuję w firmie zajmującej się rekrutacją inżynierów (głównie inżynierowie nowych technologii - informatyka, telekomunikacja, automatyka) dla firm na terenie Niemiec (ale nie tylko). Czy wielu z Was interesuje się pracą na terenie Niemiec ? Jakie macie pytania, wątpliwości odnośnie podjęcia pracy w Niemczech. Bardzo interesują mnie Wasze opinie. Serdecznie pozdrawiam, Michał mail: michal.chmieln...
    • Rozważam złożenie aplikacji do poznanskiej firmy neptis ( yanosik.pl/kariera), czy ktoś coś o nich słyszał, bede wdzieczny za opinie...
    • Jak wyglądają zarobki w Samsung w Wa-wie? ?Na ile może liczyć inżynier po studiach i jak się one mają do zajmowanego stanowiska? Chodzi mi tu szczególnie o jedną ofertę pracy w której wyjazdy zagraniczne są co miesiąc. Pozdrawiam
    • Interesują mnie opinie na temat pracy na stanowisku programisty w Rule Financial w Łodzi - wynagrodzenia, jaki to pracodawca itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się