pradze

(15 wyników)
  • witam wszystkich serdecznie. w powietrzu czuć już wiosnę. całe szczęście. czas więc pomysleć o przyjemnościach. chciałbym się wybrać z dziewczyną na weekend majowy do pragi. nigdy wczesniej tam nie byliśmy. czy mógłby mi ktoś udzielić informacji jak to wygląda w praktyce, gdzie najlepiej nocować, jakies sa koszty, itp.?? może macie namiary na jakieś przytulne, najlepiej nie za drogie kwatery. będę wdzięczny za każde info. ja w zamian chętnię udzielę informacji dla zainteresowanych...
  • pomocy szukam taniego noclegu w pradze najlepiej do 50zł/osoba
  • Jadę na kilka dni do Pragi. Byłam tam już dwa razy i generalnie to "zaliczyłam" większość atrakcji z Pascala. Znam więc i Hrad, i wgórze Petrin z wieżą Eiffla, pałacem luster, bibliotekami na Strahowie, Loretą, Nerudową i U Kocoura. Znam Rynek z ratuszem, kościołem Tyńskim, Josefov i synagogi, Wyszehrad, kubistyczne wille i latarnię, muzeum Muchy. I U Fleku oczywiście. Chętnie wrócę do tych miejsc ale może znacie jakieś atrakcje, które warto zobaczyć, coś nietypowego, nowego albo ...
  • czy moglibyście poradzić jak najlepiej i najtaniej dojechać tam pociągiem? podobno można kupic bilet do granicy i drugi w Czechach? bedę wdzięczna za szczegóły pozdrawiam
  • co lepsze na jakieś 3-4 dni?
  • Czy mozecie mi udzielic jakis wskazowek dotyczaqcych wyjazdu do Pragi. Dziekuje:)
  • Wybieramy się z paczką na 6 dni do Pragi. Czy kto mógłby doradzić ile pieniędzy wymienić, żeby starczyło na jedzenie, picie, zwiedzanie i jeżdżenie tramwajami? nocleg mamy już opłcacony, a jeli chodzi o żarcie to zadowolimy się czymkolwiek. Z góry dziękuję
  • Bardzo dobrze, że takie portale jak Gazeta.pl nie boją się mówić o piwie. O to właśnie chodzi by uczyć kultury picia a nie zabraniać patrzeć na etykiety jak małym dzieciom. www.facebook.com/piwokabaret
  • Poszukuję tanich noclegów w Pradze
  • witam, interesuja mnie tanie linie lotnicze do londynu z berlina lub pragi, ich strony www.. z gory dzieki
  • W najblizszym czasie bede potrzebowac przemieszczac sie dosc czesto miedzy Londynem a Wroclawiem. Nie mam ochoty soedzac po raz kolejny 24 godz. w autokarze, a nie wiem ja znalezc tanie loty. Moze ktos z was wyprobowal osobiscie jakis sensowny soposob podrozowania na tej trasie? Bede wdzieczna za wszelkie wskazowki.
  • Czy ktos z was byl w tym miescie, a moze w innym miescie czeskiego raju. Interesuje mnie wszystko co dotyczy tego regionu a PRZEDE WSZYSTKIM odległodsc od Pragi, bo to ona jest glownym celem naszej wycieczki, tylko ze wzgledu na drogie noclegi planujemy zatrzymac sie w jakiej innej ciekawej okolicy a do Pragi dojezdzac. dziekuje wszystkim papa
  • witam . szukam dobrego sklepu z mapami i przewodnikami w Warszawie. znam Podróżnika na Kaliskiej. Jakies inne?
  • Jak w temacie - czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym biurem?
  • Witam! Czy ktoś kupował kiedyś wyjazd z czeskiego biura . Chodzi mi o płatność - jak zrealizować i jak odebrać bilety. W moim przypadku chodzi o wyjazd na wyspe Margarie w Wenezueli . Większość biur polskich oferujących wyjazd na Margarite zapewnia przelot z Pragi. Dlatego zacząłem szukać ofert do Wenezueli w biurach Czeskich i okazało się że propozycje wyjazdu są tam tańsze o kilkaset złotych ( doliczając wszystkie dodatkowe opłaty , ubezpieczenia itd.). Czy ktoś orientuje sie m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się