Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      pradziadkowie

pradziadkowie

(2 wyniki)
    • Tak trochę na bazie wątków rodzinnych o babci, o rodzicach. Dwoje prawnucząt, jeden mieszkający z dziadkami i pradziadkiem, druga prawnuczka dochodząca, z tej samej miejscowości. Wnuczka odwiedza babcię, woła ją i drugiego prawnuczka do swojego pokoju pradziadek. Idą obydwoje, mija dokładnie pięć minut i wychodzą. Prawnuczek trzyma w ręku wór słodyczy i 300 zł, prawnuczka nic. Prawnuczek do dziewczynki " Zobacz jak mnie dziadek kocha, dał mi tyle słodyczy i 300 zł, a Tobie nic". Do tej pory d...
    • dzisiaj dowiedzielismy sie, ze zmarl dziadek mojego meza. pradziadek weronki. nie zobaczyl jej nigdy. bardzo chcial. ale nie udalo sie. z roznych powodow. kilka dni temu przekazal przez tesciowa 100zl zebym jakos rozdysponowala te kwote. poczatkowo myslelismy o biezacych wydatkach - pampersy i takie tam. ale syutacja sie zmienila. chcialabym aby weronka miala jakas pamiatke po pradziadku. nie chce wplacac na konto, aby nie stalo sie to czescia czegos wiekszego czy mniejszego. zale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się