Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      profilaktyka

profilaktyka

(3 wyniki)
    • Witam,ja już po wizycie,neurolog stwierdził,że za często i za długo mnie boli ta głowa,więc po przeanalizowaniu leków łacznie z objawami ubocznym mam leczenie profilaktyczne,mam divascan, plus doraźnie w razie bólu relpax(podobno on ma najdłuższe działanie a skoro u mnie i tak ból wraca,wiec nie ma nic skuteczniejszego). Niesty gorzej z moja drugą chorobą,choć mam refundowany botoks to mam go tak rzadko,powinam co 3 miesiace a dostaje raz na 6-8 miesiecy,zastanawiam sie czy m...
    • Czy ktoś z Was ma doświadczenia walki z migreną za pomocą zioła o nazwie Złocień? Wszędzie bardzo pozytywnie o nim jest napisane,skuteczność potwierdzona badaniami lekarskimi, przy stosowaniu przez okres ok 3 m-cy-jak to przy naturalnych preparatach....Nie można łączyć go jednak z lekami rozrzedzającymi krew, w tym z aspiryną (kwasem acetylosalicylowym), który mi w miarę pomaga....
    • Wróciłam właśnie od neurologa, zapisał mi lek o nazwie Convulex twierdząc, że jest najskuteczniejszy w profilaktyce migreny. Czy ktoś z Was próbował tego leku? Z ulotki wyczytałam, że jest to lek przeciwpadaczkowy i jestem nieco przerażona (nie mam padaczki. Bardzo proszę o jakieś informacje Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się