Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      promile

promile

(3 wyniki)
    • Kochani, bardzo proszę Was o pomoc w odpowiedzi na pytanie ile musi wypić kobieta aby miała we krwi 4 promile? Czy np. jedna butelka wódki wystarczy...? Proszę nie pytajcie po co mi takie wiadomości, ale serdecznie Was proszę - jeśli macie jakąkolwiek wiedzę o tym, pomóżcie mi...
    • Witajcie! Alkohol w moim zyciu obecny jest codziennie z malymi wyjatkami. Najdluzsza przerwa (13 dni) wymuszona byla zlamana noga (po pijaku,oczywiscie)i obietnica, ze pic juz nie bede. To mialo miejsce pare lat temu i szybko przeszlo no bo przeciez jeden kufel czy lampka wina do kolacji mnie nie sponiewiera... No ale jak to tak? konczyc na lampce skoro dna w butelce nie widac? To wlasnie ja; ostre picie na studiach, chodzenie w poludnie do baru na kieliszek czystej i chlanie ...
    • Mój mąż ma problem z alkoholem i chce z nim walczyć.Chciałby iść na oddział detoksykacyjny na 10 dni.Jednak tu jest problem.Żeby dostać się na oddział musi mieć 0 promilii.Stąd moje pytanie.Czy są jakieś domowe sposoby aby przez conajmniej 2 dni nie brał do ust alkoholu aby zgłosić się na oddział trzeżwy.Jest to dla niego trudne bo gdy odstawia alkohol to pod koniec dnia wszystko go boli,ręce mu się trzęsą i nie może sobie poradzić.Myślałam o tym żeby w ciągu tych 2 dni dawać mu jakieś środki...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się