prymitywny

(6 wyników)
  • sam jedyn najnowszy pszikuad: www.youtube.com/watch?v=-AI9ggIBR4k
  • www.youtube.com/watch?v=a72zyywjAWM&feature=related I takie śmiecie chciały rządzić Europą. Na szczęście Polacy i inni zrobili z tym dziadostwem porządek.
  • ale nie umialem sie powstrzymac (ze smiechu),gdy ja dzis ozarty chop spiewol w autobusie :)))))))))))))) cytuje "Zasrali gorole caly Slonsk,caly Slonsk od konca do konca trala trala " hehehe
  • "Dziennik": Polscy pływacy oskarżeni o doping To, że polscy pływacy zdobywają medale i biją rekordy bardzo nie podoba się ich rywalom. Dlatego sugerują, że Polacy się dopingują - dowiedział się "Dziennik". Wiadomość o skardze na polską drużynę przekazywano sobie w piątek pocztą pantoflową. Podczas popołudniowych finałów na basenie Sportszuda w Debreczynie huczało już od plotek, które dotarły do polskich trenerów. "Podobne zarzuty stawiano nam już na Mistrzostwach Świata w Melb...
  • Jestem slawnym Forumowiczem w moim miescie . Najwazniejsze ze jestem z tym na biezaco :-) Mam swoj udzial w rozslawieniu najslawniejszej na cala Polske Prostytutce o pseudonimie Cobra . czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,5055287.html Będąc w Szczecinie, spytałem przez CB, czy tu stoi gdzieś "Kobra"? [w zachodniopomorskim to grupa pościgowa tamtejszej drogówki - przyp. red.]. Od razu dostałem odpowiedź, że "Kobra" stoi w Częstochowie" - pisze na forum kubiss. Więcej... czesto...
  • serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34239,4292577.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się