Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      prymitywny

prymitywny

(3 wyniki)
    • nie sądzicie, że im bardziej prymitywny człowiek, tym trudniej go poskromić/wychować/dogadać się? czy w prymitywizmie tkwi jakaś siła(bo np. ktoś bardziej inteligentny może być bardziej ustępliwy, przez co słabszy od brutalnego "chama"?)
    • moja teściowa nachodzi mnie bez uprzedzenia.przyłazi kiedy nie męża i wtedy mnie wkurza krytykuje i obraża.niemogę jej nie wpuścić z trzech powodów: 1)to ona kupiła mieszkanie mężowi i czuje się jak u siebie!!! 2)dzwoni nachalnie półgodziny i stoi przed domem. 3)mieszka 15minut od nas i łazi tamispowrotem 4)ma czujkę(swoją przyjaciółeczkę)która widzi moje drzwi i jakwie że jestem to dop niej oddzwania.teraz to nawet mojej rodziny i znajomych nie zapraszam do siebie bopowiedziała miż...
    • wlasnie na onecie zobaczylam banner reklamowy dot. materacy, gdzie pokazana jest piers sciskana reka i tekst: 'za miekki? za twardy?". po prostu rece opadaja. twarde piersi kojarza mi sie tylko i wylacznie z mastopatia, zabiegami usuwania wlokniakow oraz zapaleniem w czasie karmienia. kto to wymysla? do kogo to jest skierowane? wszedzie cycki i tylki. i do reklamowania wszyskiego: stacji radiowej, farby do scian, plytek ceramicznych, telefonow komorkowych... im mniej znana firma t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się