prymitywny

(3 wyniki)
  • Chciałam Wam Drogie Panie przypomnieć, że podjęłyście się fuchy bycia "ekspertką" na forum GW. Mam wrażenie, że z własnej woli. Dopiero co jedna z Was rozwodziła się jaki to dla niej zaszczyt być na forum (dzień bez wchodzenia po palcu do dupy to dzień stracony...?)i jak to nieładnie takie wycieczki osobiste..... Za to nie jest niegrzecznie walić w ....(jestem kobietą, więc się opanuję) Póki co jesteście ekspertkami od olewania forumowiczów. Nie dość, że robicie "złą prasę" GW to wk...
  • Napisałem w temacie, że wszystkim oprócz lxlxl szczerze odradzam. Jeśli nie jesteś lxlxl i zajrzałeś tu, to możesz nie wiedzieć, o czym mowa. Po prostu postanowiłem utworzyć osobny wątek, bo poruszane (czy raczej poszturchiwane) w nim sprawy dość daleko odbiegają od tematów miejsc, w których się zaczęły. Ale to żadna tajemnica, więc czytaj, jeśli wola. A teraz już bezpośrednio do Ciebie, lxlxl: Najpierw o płci. Ja nie piszę "lxlxl napisała", lecz jest to automat. Kiedy przy T...
  • motoryzacja.interia.pl/news?inf=724338 nie myslcie dlugo, bo czasu szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się