Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      prysznic

prysznic

(5 wyników)
    • czy pod prysznicem można ułożyć zwykłe płytki takie jak na ścianach czy są może jakieś specjalne??? Bardzo proszę o radę.
    • Jakie znacie jakieś wielofunkcyjne zestawy prysznicowe?
    • witam, mam uszczelniona kabine, ktora juz sie lekko zasyfila. Wygrzebuje to nozem, ale i tak troche zostaje. raczej nie wiem, czy jest to akryl czy silikon, a moze jedno i drugie, bo przy szkle jest przezroczyste, a przy kaflach kolorowe. Moze sa jakies preparaty, albo do0mowe sposoby do usuwania tego? dzieki ewentualnie, czy jak zostana resztki, to moge polozyc nowy na nie, czy trzeba absolutnie wyczyscic????
    • Może ktoś doradzi jaką farbą pomalować sufit nad kabiną prysznicową. Ta którą pomalowaliśmy (miała być specjalna do łazienki) schodzi płatami pod wpływem wilgoci. Łazienka jest w bloku także bez okna i wentylacja przez kratkę zawodzi...
    • Upatrzyłam sobie mozaikę którą chce położyc pod prysznic. Sprzedajacy powiedział że to mozaika ścienna. Czy to znaczy że nie mogę nią wyłożyć brodzika? A może mogę coś zrobić by ta mozaika nadała sie na brodzik? Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się