Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      prywatna uczelnia

prywatna uczelnia

(6 wyników)
    • czy ktos mi mogł by pomoc jakie sa dobre prywatne uczelnie ? Nie takie ze płacisz i zdajesz nic sie nie uczysz bo wiadomo ze taka uczelnia ma zje...bana renome ...kierunek moze byc administracja,informatyka a najlepiej jak by było cos z detetyka zwiazanie jakas technologia zywnosci ??
    • Chcę iśćdo Wawy na uczelnię prywatną bo dostałem się tylko na jedna uczelnię państwową ale nie jestem z tego zadowlony bo to szkoła po której nie ma przyszłości dlatergo chcę iść na prywatne. Interesują mnie uczelnie na których jest ekonomia, finanse i bankowość lub zarządzanie i marketing. Pomóżcie!!!!!!!!
    • Kto z Was wybiera się na studia prywatne bo chce, a nie dlatego, że uważa iż się nie dostanie na państwowe. Ja chce studiować specyficzny kierunek jakim jest dziennikarstwo i będą go studiować na uczelni prywatnej. Słyszałam wiele głosów które mówiły, że studia za pieniądze to nie studia. Ja jednak uważam, że uczelnia prywatna jest w stanie mi więcej na moim kierunku wstanie zagwarantować. Na przykład, nowoczesne sale, zajęcia praktyczne w mniejszych grupach, praktyki... A że przy...
    • Oczywiście najchętniej chciałabym studiować na UW ale dopuszczam opcje że się nie dostane w takim razie gdzie jest lepiej ??? którą uczelnie wybrać??
    • Jestem w kropce, nie dostałam się na studia dzienne :((( turystyka i rekreacja. Co wybrać , zaoczne na UŁ czy dzienne na prywatnej SWSPiZ? Na temat tej ostatniej uczelni raczej wiem niewiele. Czy ktoś może wyrazić swoją opinię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się