Dodaj do ulubionych

Prawo Koźmiński czy Łazarski

07.06.05, 18:58
Oczywiście najchętniej chciałabym studiować na UW ale dopuszczam opcje że się
nie dostane w takim razie gdzie jest lepiej ??? którą uczelnie wybrać??
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:27
      Ja bym wybrala Kozminskiego
    • insidemyownmind Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski 07.06.05, 20:41
      Ja bym wybrała Koźmińskiego. Na temat Koźmina właściwie same dobre opinie
      słyszałam, z Łazarskim to różnie...
      Jednak nie trać wiary co do UW. Jak nie na dzienne, to na wieczorowe powinnaś
      się dostać. A jednak dyplom prywatnej uczelni, choćby najlepszej nie dowrówna
      nigdy dyplomowai Państwowej, zwłaszcza UW. Niby stereotyp, a jednak coś w tym
      jest.
      Też jestem tegoroczną maturzystką. Próbuję na UW, jednak marnie widzę swoje
      szanse i nastawiam się na Koźmińskiego. Jednak ja to już zupełnie inna bajka.
      Za lenistwo trzeba płacić...
      • Gość: tarara19 Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:43
        ja slyszalam zelepsze prawo na Łazarskim a nie na kozminskim na kozminskiego
        to na ekonomiczne przedmioty poza tym jest jeszcze jedna roznica ze
        lazarskikosztuje 400zeta ms a kozminski 900 zl wiec to tez zalezy od finansow
        • Gość: utd Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:30
          O,Boże co za gramatyczno-ortograficzny bełkot!
      • Gość: seven Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:26
        Ostatnio rozmawialem ze znajomym rektorem jednej z uczelni w mazowieckim (ale
        nie UW:)) ! Stanowczo powiedzial, iz zadna nawet najlepsza prywatna uczelnia
        nie zastapi dobrej, panstwowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka