bela19 07.06.05, 18:58 Oczywiście najchętniej chciałabym studiować na UW ale dopuszczam opcje że się nie dostane w takim razie gdzie jest lepiej ??? którą uczelnie wybrać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:27 Ja bym wybrala Kozminskiego Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski 07.06.05, 20:41 Ja bym wybrała Koźmińskiego. Na temat Koźmina właściwie same dobre opinie słyszałam, z Łazarskim to różnie... Jednak nie trać wiary co do UW. Jak nie na dzienne, to na wieczorowe powinnaś się dostać. A jednak dyplom prywatnej uczelni, choćby najlepszej nie dowrówna nigdy dyplomowai Państwowej, zwłaszcza UW. Niby stereotyp, a jednak coś w tym jest. Też jestem tegoroczną maturzystką. Próbuję na UW, jednak marnie widzę swoje szanse i nastawiam się na Koźmińskiego. Jednak ja to już zupełnie inna bajka. Za lenistwo trzeba płacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarara19 Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:43 ja slyszalam zelepsze prawo na Łazarskim a nie na kozminskim na kozminskiego to na ekonomiczne przedmioty poza tym jest jeszcze jedna roznica ze lazarskikosztuje 400zeta ms a kozminski 900 zl wiec to tez zalezy od finansow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utd Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:30 O,Boże co za gramatyczno-ortograficzny bełkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Prawo Koźmiński czy Łazarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:26 Ostatnio rozmawialem ze znajomym rektorem jednej z uczelni w mazowieckim (ale nie UW:)) ! Stanowczo powiedzial, iz zadna nawet najlepsza prywatna uczelnia nie zastapi dobrej, panstwowej. Odpowiedz Link Zgłoś