Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      psinki

psinki

(2 wyniki)
    • ADHD(5)

Wiele osób twierdzi , że shih tzu to pieski z ADHD. Zastanawia mnie - czy to prawda, moja sunia , mam ją od lipca wówczas skończyła 7 miesięcy , nigdy nie miała takich objawów . Owszem była ruchliwa , fajnie ganiała za pieskami w psim przedszkolu , ale gdy dostała cieczkę to zdecydowanie dorosła. Nie biega już z pieskami bez opamiętania , przez chwilkę biega , ale po chwili tylko obserwuje inne pieski . teraz gdy pogoda nie dopisuje to tylko załatwia swoje potrzeby i ucieka do mieszkania ...
    • Mam pytanie , ponieważ teraz prawie non stop łapki i brzunio są brudne czyli tzw. podwozie, jak Wy podmywacie te swoje pocieszki i czym? Ja kupiłam tu polecany płyn over zoo do łapek , ale on nie ma pompki , wiec chyba trzeba by bylo rozrobić płyn w misce i tak umyć pieska. Moze Wy macie na to jakiś inny sposób, może robicie to jakoś bezpośrednio w wannie lub prysznicem? A może można do tego użyć rozwodniony All system, tylko za każdym razem to chyba można skórze zaszkodzic? Juz sama nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się