mamahonki 06.05.15, 15:45 witam w soote pryjedzie do nas nasz kochany wyczekiwany piesek shih tzu i szukamy imienia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta13sar Re: imię dla pieska 08.05.15, 11:06 Dla pieska nie miałabym problemu. Jako, że kocham zespół U2, więc z pewnością byłby Bono, ewentualnie Freddy. Ale oczywiście to MOI ulubieńcy. Ze suczkami miałam problem. Pierwsza jest Amber, imię powiązane z Dr Hausem, a druga miała być Maja (bo bardzo lubię Pszczółkę Maję), ale została Mańka, bo Maja to do jej charakteru zbyt delikatne imię. Czasem po prostu zobaczy się szkraba i imię samo się nasuwa. Odpowiedz Link
qqqq33 Re: imię dla pieska 03.02.16, 18:30 Napisz koleżanko co u Ciebie i Twoich maluchów. Ciekawa jestem :) Odpowiedz Link
an3czka2 Re: imię dla pieska 09.05.15, 16:15 Imię powinniście wybrać sami, dopasować do pieska. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
m.zobeniak Re: imię dla pieska 12.05.15, 22:50 Jeśli piesek jest rasowy, będzie miał już imię - przynajmniej to wpisane w dokumenty. ;) Może ono Wam się spodoba - albo wymyślicie jakąś wariację na jego temat, Podobnie jak przedmówczynie, jestem zdania, że imię najlepiej wybiera się serduchem - takie, jakie pasuje do konkretnego egzemplarza. :) Odpowiedz Link
kryspina007 Re: imię dla pieska 16.05.16, 10:07 o jejku najlepszy moment.... Ja mam Tosię ale jak się potem okazało jest to bardzo populane imię wśród małych piesków Odpowiedz Link
danutazielinska76 Re: imię dla pieska 04.08.16, 13:54 Nie jestem zwolenniczką nazywania psów imionami ludzi. Łatwo kogoś urazić. Mój wabi się Łatka :) Odpowiedz Link
cichalusia Re: imię dla pieska 22.03.17, 15:25 Jak już będziesz mieć imię dla psa to kup mu obroże z imieniem i numerem telefonu, dla bezpieczenstwa gdyby się zgubił. Ja kupiłam tu matrex.com.pl/dla-psa/obroza-dla-psa/Obroza-z-imieniem-dla-psa-Bawelna-Zielona Odpowiedz Link