1zorro-bis 28.04.18, 21:12 czy jak?? bo nikt juz tutaj NIC nie pisze..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: To forum umarlo??? 28.04.18, 22:51 Podejrzewam ze fryzowane pudle tu zagladaja. Odpowiedz Link
rudka-a Re: To forum umarlo??? 29.04.18, 09:36 A jeśli nawet, to co?! masz w zwiazku z tym jakiś ból dupy, czy jak.. jak się we dwóch sprężycie, to dźwigniecie forum z zapaści Odpowiedz Link
al-szamanka Re: To forum umarlo??? 29.04.18, 22:08 rudka-a napisała: > A jeśli nawet, to co?! masz w zwiazku z tym jakiś ból dupy, czy jak.. > jak się we dwóch sprężycie, to dźwigniecie forum z zapaści Nie ma problema, na pewnym forum zaangażowany specjalista zawsze i chętnie zaleci i wykona wspaniałą lewatywę. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: To forum umarlo??? 29.04.18, 09:38 Ostatnio mało tu zaglądam, bo z internetu korzystam głównie przez telefon. W pracy ograniczyłem sam sobie dostęp do internetu, może dlatego na fali przemian jako jeden z niewielu mam tam stabilną pozycję. Życie nie znosi pustki, poza tym wiele tematów mi się przewartościowało Odpowiedz Link
skiela1 Re: To forum umarlo??? 30.04.18, 16:51 I tak bywa ☺️. Nie będę zakładać wątków żeby mnie gdzie indziej obszczekiwano. Jakby co jesteśmy na Fb.... Tematów tam od groma 😊. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: To forum umarlo??? 15.05.18, 19:48 Ot tak sobie, nie wszystko musi mieć sens Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: To forum umarlo??? 06.06.18, 12:01 to chwala Bogu! Na forum moga dzialac rozne obszczymurki ufryzowane pod plaszczykiem anonimowosci. Na FB to juz trudniej.... I dlatego przyjemniej i normalniej jest na FB! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: To forum umarlo??? 24.06.18, 09:42 Większa weryfikowalność, więcej funkcji, mniejsza anonimowość. Odpowiedz Link
1agfa Re: To forum umarlo??? 27.08.18, 14:15 Nie używam FB. Coraz więcej osób tam jest, podobno jeśli się nie jest na FB, to się nie istnieje : ) Ale że mniejsza anonimowość, to dobrze. Za tym powinna iść większa odpowiedzialność za słowa. Ale czy w istocie na forach jesteśmy rzeczywiście anonimowi? Z czasem opowiada się wiele o sobie, stąd wielce chętni domorośli śledczy lub sygnaliści wyciągają wnioski. Takie, jakie im się podobają. Znam taką jedną Panią chętną na założenie FB, odradzam jak dotąd skutecznie. Ale jak długo można?! : ) sibeliuss napisał: > Większa weryfikowalność, więcej funkcji, mniejsza anonimowość. Odpowiedz Link
mk968 Re: To forum umarlo??? 10.05.18, 20:35 nie umarło żyje . Kiedyś nie było FB- czas się zmienia ale sentyment pozostał pozdrawiam starą gwardię Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: To forum umarlo??? 15.08.18, 22:59 Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy, przecież mamy czas na rekwije. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: To forum umarlo??? 21.08.18, 11:47 Zaglądam, co prawda nie często, ale jednak Odpowiedz Link
pia.ed To forum umarlo??? Chyba nie ... 25.08.18, 22:21 sibeliuss napisał: > Zaglądam, co prawda nie często, ale jednak Ja tez zagladam i chetnie bym wkleila cos o ksieznej Meghan, tylko nie wiem, czy na tak ambitnym forum ktos bylby tym zainteresowany... bo to temat dla kucharek i ... . Odpowiedz Link
dunajec1 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 26.08.18, 03:12 My tu ludzie "prosci i ubodzy" .moze tylko ubodzy w duchu? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 26.08.18, 03:13 Cie cholera, mialo byc " mali i ubodzy". Odpowiedz Link
1agfa Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 27.08.18, 14:23 Nie ma nic obraźliwego lub złego w słowie "prości". Jest ogromna różnica między prostotą a prostactwem. dunajec1 napisał: > Cie cholera, mialo byc " mali i ubodzy". Odpowiedz Link
pia.ed Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 27.08.18, 16:44 dunajec1 napisał: > Cie cholera, mialo byc " mali i ubodzy". Osobiscie pasowaloby mi to pierwsze sformulowanie, bo wtedy odwazylabym sie cos wkleic . Odpowiedz Link
iryska2604 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 15.11.18, 16:52 Skoro mozna cos napisać i zobaczyć znane od lat nicki - to chyba tak całkiem "na śmierć" nie umarło. Przyznam sie wam ,ze mam sentyment do forów - FB może sie komus bardziej podobać ,ale ...Co w koncu za znajomości ? Niewiele pogadasz, liczą sie lajki .Bawią mnie bardzo gratulacje że oto własnie mija mi 3 rocznica znajomosci z moją wnuczką.Albo z koleżanką z dawnej pracy. Czyli dopiero na FB zyskujesz nowe zycie? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 15.11.18, 17:15 a wiec......ZYJE! To dobrze.... Odpowiedz Link
pia.ed Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 15.11.18, 17:59 A skad sie tu wzielas, Irysko? Ja jestem stara znajoma Sibeliusza ktory na forum skandynawskim opowiedzial kiedys ciekawie o pobycie w Sztokholmie ... Byl zadowolony, mimo ze wybral najgorszy mozliwy miesiac - listopad, kiedy to normalnie pada snieg z deszczem i wieje od wody tak, ze glowe urywa . Odpowiedz Link
iryska2604 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 17.11.18, 20:09 Też zaglądałam od czasu do czasu. Są fajni ludzie i piszą z sensem. Odpowiedz Link
pia.ed To forum umarlo??? 20.11.18, 14:14 Wchodzilam tu troche po zaproszeniu przez Sibeliusza, ale nie czulam sie dobrze ze wzgledu na pewne osobe ... i zrezygnowalam. . Odpowiedz Link
sibeliuss Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 22.11.18, 10:23 Przyznam, że zaglądam od wielkiego dzwonu, z sentymentu. Odpowiedz Link
pia.ed Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 22.11.18, 13:11 sibeliuss napisał: > Przyznam, że zaglądam od wielkiego dzwonu, z sentymentu. > Na fora lokalne tez chyba juz nie zaglądasz, bo wlasnie tam po raz pierwszy zobaczylam Twoj nick! Nie wiem czy to robiles dla przyjemnosci czy tez z urzedu? . Odpowiedz Link
1agfa Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 27.08.18, 14:21 E tam, był naprawdę dobry serial prawniczy z Meghan (obecnie księżną Sussex). Uważam że znakomicie sprawdziła się jako aktorka. Polski tytuł: "W garniturach". pia.ed napisała: > > sibeliuss napisał: > > > Zaglądam, co prawda nie często, ale jednak > > > Ja tez zagladam i chetnie bym wkleila cos o ksieznej Meghan, > tylko nie wiem, czy na tak ambitnym forum ktos bylby tym zainteresowany... > bo to temat dla kucharek i ... Ale jestem tylko przelotnym gościem...: ) Odpowiedz Link
tomek854 Re: To forum umarlo??? 18.09.19, 01:42 A ja tu zajrzałem dzisiaj z sentymentu - zaglądam sobie na fora, na których kiedyś bywałem i sprawdzam czy żyją - i musze powiedzieć, że w porównaniu do innych to jest całkiem żywotne Odpowiedz Link
skiela1 Re: To forum umarlo??? 19.09.19, 17:32 tomek854 napisał: > A ja tu zajrzałem dzisiaj z sentymentu - zaglądam sobie na fora, na których kie > dyś bywałem i sprawdzam czy żyją - i musze powiedzieć, że w porównaniu do innyc > h to jest całkiem żywotne Miło,ze zagladasz🤗 i dajesz znak, że jesteś. Odpowiedz Link
skiela1 Re: To forum umarlo??? 24.09.19, 22:18 czarna9610 napisała: > Zaglądam czasem też z sentymentu . 😊 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: To forum umarlo??? 29.09.19, 05:52 tez zagladam. Ale trzeba by naprawde ozywic! Odpowiedz Link
dociek Re: To forum umarlo??? 29.09.19, 15:02 Wszystko się kończy. Nie ma rzeczy wiecznych. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: To forum umarlo??? 27.10.19, 19:32 W końcu od ludzi zalezy czy nadal chcą z sobą popisac. SZKODA ŻEBY TAK ZGASŁO... Odpowiedz Link
skiela1 Re: To forum umarlo??? 28.10.19, 16:41 iryska2604 napisała: > W końcu od ludzi zalezy czy nadal chcą z sobą popisac. SZKODA ŻEBY TAK > ZGASŁO... > No tak, ale że nic nie trwa wiecznie to i świetność forów zgasla przenosząc się w inne miejsca. Odpowiedz Link