Dodaj do ulubionych

To forum umarlo???

28.04.18, 21:12
czy jak?? bo nikt juz tutaj NIC nie pisze.....smirk
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: To forum umarlo??? 28.04.18, 22:51
      Podejrzewam ze fryzowane pudle tu zagladaja.
      • rudka-a Re: To forum umarlo??? 29.04.18, 09:36
        A jeśli nawet, to co?! masz w zwiazku z tym jakiś ból dupy, czy jak..
        jak się we dwóch sprężycie, to dźwigniecie forum z zapaści big_grin
        • al-szamanka Re: To forum umarlo??? 29.04.18, 22:08
          rudka-a napisała:

> A jeśli nawet, to co?! masz w zwiazku z tym jakiś ból dupy, czy jak..
          > jak się we dwóch sprężycie, to dźwigniecie forum z zapaści big_grin

Nie ma problema, na pewnym forum zaangażowany specjalista zawsze i chętnie zaleci i wykona wspaniałą lewatywę.
    • sibeliuss Re: To forum umarlo??? 29.04.18, 09:38
      Ostatnio mało tu zaglądam, bo z internetu korzystam głównie przez telefon. W pracy ograniczyłem sam sobie dostęp do internetu, może dlatego na fali przemian jako jeden z niewielu mam tam stabilną pozycję. Życie nie znosi pustki, poza tym wiele tematów mi się przewartościowało wink
    • skiela1 Re: To forum umarlo??? 30.04.18, 16:51
      I tak bywa ☺️.
      Nie będę zakładać wątków żeby mnie gdzie indziej obszczekiwano. Jakby co jesteśmy na Fb.... Tematów tam od groma 😊.
      • sibeliuss Re: To forum umarlo??? 04.05.18, 21:45
        Martwisz się tym obszczekiwaniem? smile
        • skiela1 Re: To forum umarlo??? 09.05.18, 15:11
          Po co dawać pożywke ☺️
          • sibeliuss Re: To forum umarlo??? 15.05.18, 19:48
            Ot tak sobie, nie wszystko musi mieć sens smile
            • 1zorro-bis Re: To forum umarlo??? 06.06.18, 12:01
              to chwala Bogu! Na forum moga dzialac rozne obszczymurki ufryzowane pod plaszczykiem anonimowosci. Na FB to juz trudniej....big_grin I dlatego przyjemniej i normalniej jest na FB!big_grin
              • sibeliuss Re: To forum umarlo??? 24.06.18, 09:42
                Większa weryfikowalność, więcej funkcji, mniejsza anonimowość.
                • 1agfa Re: To forum umarlo??? 27.08.18, 14:15
                  Nie używam FB. Coraz więcej osób tam jest, podobno jeśli się nie jest na FB, to się nie istnieje : ) Ale że mniejsza anonimowość, to dobrze. Za tym powinna iść większa odpowiedzialność za słowa. Ale czy w istocie na forach jesteśmy rzeczywiście anonimowi? Z czasem opowiada się wiele o sobie, stąd wielce chętni domorośli śledczy lub sygnaliści wyciągają wnioski.
                  Takie, jakie im się podobają.
                  Znam taką jedną Panią chętną na założenie FB, odradzam jak dotąd skutecznie. Ale jak długo można?! : )

sibeliuss napisał:

> Większa weryfikowalność, więcej funkcji, mniejsza anonimowość.
    • mk968 Re: To forum umarlo??? 10.05.18, 20:35
      nie umarło żyje . Kiedyś nie było FB- czas się zmienia ale sentyment pozostał
      pozdrawiam starą gwardię
      • loczek62 Re: To forum umarlo??? 13.05.18, 13:30
        Pozdrowienia dla Ciebie MK smile
        • wirujacypunkt Re: To forum umarlo??? 05.08.18, 15:54
          Podbijam i ożywiam smile
          • 1zorro-bis Re: To forum umarlo??? 05.08.18, 19:26
            i ja tez! Tak trzymac!big_grin
            • skiela1 Re: To forum umarlo??? 06.08.18, 01:06
              😎☀️🌴
              • dunajec1 Re: To forum umarlo??? 06.08.18, 02:20
                To mam spiewac rekwije?
                • wirujacypunkt Re: To forum umarlo??? 15.08.18, 22:59
                  Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy, przecież mamy czas na rekwije.
                  • sibeliuss Re: To forum umarlo??? 21.08.18, 11:47
                    Zaglądam, co prawda nie często, ale jednak smile
                    • pia.ed To forum umarlo??? Chyba nie ... 25.08.18, 22:21

sibeliuss napisał:

> Zaglądam, co prawda nie często, ale jednak smile

Ja tez zagladam i chetnie bym wkleila cos o ksieznej Meghan,
                      tylko nie wiem, czy na tak ambitnym forum ktos bylby tym zainteresowany...
                      bo to temat dla kucharek i ...

.
                      • dunajec1 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 26.08.18, 03:12
                        My tu ludzie "prosci i ubodzy" .moze tylko ubodzy w duchu?
                        • dunajec1 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 26.08.18, 03:13
                          Cie cholera, mialo byc " mali i ubodzy".
                          • 1agfa Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 27.08.18, 14:23
                            Nie ma nic obraźliwego lub złego w słowie "prości". Jest ogromna różnica między prostotą a prostactwem.

dunajec1 napisał:

> Cie cholera, mialo byc " mali i ubodzy".
                          • pia.ed Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 27.08.18, 16:44

dunajec1 napisał:

> Cie cholera, mialo byc " mali i ubodzy".

Osobiscie pasowaloby mi to pierwsze sformulowanie,
                            bo wtedy odwazylabym sie cos wkleic big_grin

.

• iryska2604 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 15.11.18, 16:52
                              Skoro mozna cos napisać i zobaczyć znane od lat nicki - to chyba tak całkiem "na śmierć" nie umarło. Przyznam sie wam ,ze mam sentyment do forów - FB może sie komus bardziej podobać ,ale ...Co w koncu za znajomości ? Niewiele pogadasz, liczą sie lajki .Bawią mnie bardzo gratulacje że oto własnie mija mi 3 rocznica znajomosci z moją wnuczką.Albo z koleżanką z dawnej pracy. Czyli dopiero na FB zyskujesz nowe zycie?
                              • 1zorro-bis Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 15.11.18, 17:15
                                a wiec......ZYJE!big_grinbig_grinbig_grin
                                To dobrze....big_grin
                              • pia.ed Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 15.11.18, 17:59

A skad sie tu wzielas, Irysko? Ja jestem stara znajoma Sibeliusza ktory na forum skandynawskim opowiedzial kiedys ciekawie o pobycie w Sztokholmie ... Byl zadowolony, mimo ze wybral najgorszy mozliwy miesiac - listopad, kiedy to normalnie pada snieg z deszczem i wieje od wody tak, ze glowe urywa sad

.
                                • iryska2604 Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 17.11.18, 20:09
                                  Też zaglądałam od czasu do czasu. Są fajni ludzie i piszą z sensem.
                                  • pia.ed To forum umarlo??? 20.11.18, 14:14

Wchodzilam tu troche po zaproszeniu przez Sibeliusza,
                                    ale nie czulam sie dobrze ze wzgledu na pewne osobe ...
                                    i zrezygnowalam.

.
                                  • sibeliuss Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 22.11.18, 10:23
                                    Przyznam, że zaglądam od wielkiego dzwonu, z sentymentu.
                                    • pia.ed Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 22.11.18, 13:11

sibeliuss napisał:

> Przyznam, że zaglądam od wielkiego dzwonu, z sentymentu.

>

Na fora lokalne tez chyba juz nie zaglądasz,
                                      bo wlasnie tam po raz pierwszy zobaczylam Twoj nick!
                                      Nie wiem czy to robiles dla przyjemnosci czy tez z urzedu?

.
                      • 1agfa Re: To forum umarlo??? Chyba nie ... 27.08.18, 14:21
                        E tam, był naprawdę dobry serial prawniczy z Meghan (obecnie księżną Sussex). Uważam że znakomicie sprawdziła się jako aktorka. Polski tytuł: "W garniturach".

pia.ed napisała:

>
                        > sibeliuss napisał:
                        >
                        > > Zaglądam, co prawda nie często, ale jednak smile
                        >
                        >
                        > Ja tez zagladam i chetnie bym wkleila cos o ksieznej Meghan,
                        > tylko nie wiem, czy na tak ambitnym forum ktos bylby tym zainteresowany...
                        > bo to temat dla kucharek i ...

Ale jestem tylko przelotnym gościem...: )
    • tomek854 Re: To forum umarlo??? 18.09.19, 01:42
      A ja tu zajrzałem dzisiaj z sentymentu - zaglądam sobie na fora, na których kiedyś bywałem i sprawdzam czy żyją - i musze powiedzieć, że w porównaniu do innych to jest całkiem żywotne smile
      • skiela1 Re: To forum umarlo??? 19.09.19, 17:32
        tomek854 napisał:

> A ja tu zajrzałem dzisiaj z sentymentu - zaglądam sobie na fora, na których kie
        > dyś bywałem i sprawdzam czy żyją - i musze powiedzieć, że w porównaniu do innyc
        > h to jest całkiem żywotne smile

Miło,ze zagladasz🤗 i dajesz znak, że jesteś.
        • czarna9610 Re: To forum umarlo??? 23.09.19, 20:57
          Zaglądam czasem też z sentymentu .
          • skiela1 Re: To forum umarlo??? 24.09.19, 22:18
            czarna9610 napisała:

> Zaglądam czasem też z sentymentu .

😊
            • 1zorro-bis Re: To forum umarlo??? 29.09.19, 05:52
              tez zagladam. Ale trzeba by naprawde ozywic!smirk
              • dociek Re: To forum umarlo??? 29.09.19, 15:02
                Wszystko się kończy. Nie ma rzeczy wiecznych.
                • iryska2604 Re: To forum umarlo??? 27.10.19, 19:32
                  W końcu od ludzi zalezy czy nadal chcą z sobą popisac. SZKODA ŻEBY TAK ZGASŁO...
                  • skiela1 Re: To forum umarlo??? 28.10.19, 16:41
                    iryska2604 napisała:

> W końcu od ludzi zalezy czy nadal chcą z sobą popisac. SZKODA ŻEBY TAK
                    > ZGASŁO...
                    >

No tak, ale że nic nie trwa wiecznie to i świetność forów zgasla przenosząc się w inne miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka