przypalam_garnki 10.11.17, 23:50 wiem, że fora są już de mode, ale skoro tu podają KAWĘ, to nie sposób nie wejść Witajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1agfa Re: cześć :) 11.11.17, 18:09 Hm? I nie ma kawy Przez czas zaglądania do netu, spalił mi się czajnik. Kolejny. Wpadam w nałóg. Ludzie, nakładajcie na czajniki gwizdki mocno gwiżdżące, aby nawet głuchy usłyszał z z innego pomieszczenia, z innego pokoju! Kiesa mniej ucierpi... (To nie jest reklama gwizdków czajnikowych) dunajec1 napisał: > Kawa byla sie skonczyla, ale bedzie rano, moze. Odpowiedz Link
1agfa Re: cześć :) 14.11.17, 01:53 Można, Skielo, jest to bardzo łatwe choć nieprzyjemne. Zwłaszcza w kamienicy, gdzie godzinami wisi fetorek spalenizny. Ale ja, proszę Skieli, do przypalania wody mam talent. Talent jak mało kto, więc się chwalę! (zawszeć jakiś talent....) skiela1 napisała: > Czyli można spalić wodę 🔔😃 Odpowiedz Link
skiela1 Re: cześć :) 11.11.17, 18:54 przypalam_garnki napisał(a): > wiem, że fora są już de mode, ale skoro tu podają KAWĘ, to nie sposób nie wejść > > Witajcie Tu się wchodzi z własną kawa ☕☕takie czasy 🥂 Odpowiedz Link
sibeliuss Re: cześć :) 12.11.17, 09:35 I pomyśleć, że ograniczyłem kawę do minimum, ale żeby całkiem? Nie ma opcji. Odpowiedz Link
przypalam_garnki Re: cześć :) 14.11.17, 00:53 całkiem?! nigdy!! co do mnie, kawa to mój ostatni nałóg i będę go bronić jak niepodległości Odpowiedz Link
1agfa Re: cześć :) 14.11.17, 02:08 Ktoś zagraża kawie?! Niemożliwe... Lubisz kawę? Ja sobie nie wyobrażam dnia bez porannej mocnej kawy. Sowy potrzebują rano kawę, do życia. Od razu świat nabiera barw, uzyskuje rysunek Ale dlaczego ostatni nałóg? Życzę nabrania jeszcze innych nałogów, bez nałogów jest płasko, jednowymiarowo. Ludzie także. Ostatnio czytam opowieść nałogowca-ptasiarza. Oto pasja! Pasja jest najważniejsza. Oprócz kawy przypalam_garnki napisał(a): > całkiem?! nigdy!! co do mnie, kawa to mój ostatni nałóg i będę go bronić jak ni > epodległości Odpowiedz Link
przypalam_garnki Re: cześć :) 14.11.17, 14:00 pasje mam, chociaż nie wiem, czy z czasem trochę nie zblakły, czy nadal zasługują na nazwę pasji (może to już tylko zwykłe hobby). Np. wyjechałabym sobie w Bieszczady i pohodowała hucułki! co do kawy, to jak czytam powieść i piją w niej kawę, to i ja od razu chcę (co bywa męczące, bo czytam szybko). Więc może to ona jest moją pasją Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cześć :) 30.11.17, 08:25 kawe lubie, a i owszem. Ale garnka nie przypalam..... Odpowiedz Link
iwa_ja Re: cześć :) 03.12.17, 19:31 A ja się dowiedziałam, że skoro jestem spod znaku barana to nie mogę pić kawy i piwa. Zgroza! Witam wszystkich znajomych, dawno mnie tu nie było. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: cześć :) 09.12.17, 16:38 Ograniczyłem kawę, piwo zamieniłem na wino, tylko zielonej herbaty nadal piję litry... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: cześć :) 09.12.17, 21:02 Dobry wieczór Zaczynajmy dzień od kawy, kończmy dzionek kawą, bo bez kawy życie traci smak i sens. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: cześć :) 10.12.17, 18:01 Też dobrze Po czerwonym winie lepiej się śpi i śni Odpowiedz Link
skiela1 Re: cześć :) 11.12.17, 18:57 wirujacypunkt napisała: > Też dobrze > Po czerwonym winie lepiej się śpi i śni > Muszę zacząć pić 😁 bo ze spaniem kiepsko 😞 Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: cześć :) 13.12.17, 20:13 Pij, ale z rozsądkiem, bo alkohol bywa zgubą człowieka Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: cześć :) 15.12.17, 20:26 Na sen miałam jeszcze czas, to myślałam A co nie można ? Odpowiedz Link