mk968 16.06.17, 10:10 23 maja odszedł ktoś kto był znany starszej grupie forumowiczów .Proszę o chwile Refleksji . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk968 Re: KRZYSIEK 16.06.17, 23:43 NIE było nas na pogrzebie .Dzis spotkalem jego mamę zmarł w domu po Śniadaniu położył się chciał się przespać zmarł weśnie .Jego mogiła jest na CM Bródnowskim 93 A NA GROBOWCU JEST Aniołek od Odrowąża . Odpowiedz Link
dunajec1 Re: KRZYSIEK 17.06.17, 12:23 Panie swiec...... A czy moge zapytac ile mial lat? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: KRZYSIEK 17.06.17, 21:06 Cudowny człowiek, pełen pasji i humoru. Niech mu ziemia będzie lekką. Odpowiedz Link
mabiwy Re: KRZYSIEK 17.06.17, 23:15 Do trzewi dobry, życzliwy, empatyczny, ciekawy innych. Gawędziarz, kociarz, miłośnik roweru, historii, ludzi, swojego miasta, swojej dzielnicy. Odpowiedz Link
mk968 Re: KRZYSIEK 20.06.17, 06:27 Człowiek dusza społecznik , Radny Gminy Warszawa Targówek , Radny Dzielnicy Warszawa Targówek , Dziennikarz (Najwyższy Czas) .Pracownik Urzędu Miasta Stołecznego. Kinoman. Miłośnik Roweru. To on wprowadził mnie na Salon.Na Sesji 21 czerwca Radni Uczą jego Osobę chwilą Ciszy . Odpowiedz Link
mk968 Re: KRZYSIEK 23.06.17, 07:51 Krzyś Chorował od dobrych kilku lat .Miał nie operacyjnego Tętniaka który pękł mu. Tryb życia również miał wpływ. Pozostanie w naszej pamięci jako Człowiek , serdeczny kolega . Miłośnik kotów, rowerów. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: KRZYSIEK 26.06.17, 20:44 Jakie to smutne...I niesprawiedliwe! Lubiłam go bardzo! Odpowiedz Link
leftt Re: KRZYSIEK 24.08.17, 14:52 Rzadko tu ostatnio wchodzę, dzisiaj chciałem sprawdzić, kto się jeszcze udziela. To był bardzo serdeczny człowiek, miał swoje wady i swoje problemy ale nie dało się go nie lubić. Pamiętam nasze dyskusje piłkarsko - rowerowe. Umiał nie tylko pisać ale i słuchać. To rzadka umiejętność. Jakiś taki dziwny dzień dzisiaj. Już drugi raz dzisiaj dowiaduję się o odejściu osoby, z którą gdzieś kiedyś w przeszłości się spotkałem. Nie jestem z Warszawy więc zapalcie świeczkę ode mnie, jeżeli ktoś u niego bywa. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: KRZYSIEK 28.08.17, 08:21 Pogrzeb był 30 maja, spoczywa w kw. 73A, rząd 4, grób 2. Odpowiedz Link
moonflour Re: KRZYSIEK 25.09.17, 23:50 sibeliuss napisał: Pogrzeb był 30 maja, spoczywa w kw. 73A, rząd 4, grób 2. dziękówa za namiar Sib Będę w październiku w Wawie, zajrzę do Krissa Odpowiedz Link
sibeliuss Re: KRZYSIEK 26.09.17, 07:43 W sieci ludzie szaleją, często kreują się na kogoś kim nie są. W realu wygląda to zupełnie inaczej, odwiedzam grób pani, która na forum za wszelką cenę chciała stanowić elitę, umarła po cichutku i dziś już mało kto o niej pamięta. Krzyśa bardzo mi szkoda, gdybym wiedział, że zmarł poszedłbym na pogrzeb. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: KRZYSIEK 20.10.17, 22:10 Nie zawsze zgadzałam się z jego zdaniem, ale uważałam go za człowieka sympatycznego i dobrego. Odpowiedz Link
mabiwy Re: KRZYSIEK 25.05.18, 23:04 żyjesz w nieoczywisty ale bardzo prawdziwy sposób,krissu. Jesteś we wspomnieniach ['] Odpowiedz Link