rumia

(18 wyników)
  • Witam kobietki. Chętnie poznam mamusie małych urwisów z Rumi. Miło by było pogadać, wypić kawkę i poplotkować. Czekam na maile.
  • Witam. Mieszkam w Wejherowie od miesiąca, mąż jest marynarzem, obecnie do 15.11 jest w morzu... proszę napiszcie mi kochane moje, gdzie zapisać się na aerobic czy jogę , gdzie warto zapisać 8 latkę na tańce,a może do szkoły muzycznej, gdzie do dobrego ginekologa i dentysty (również dziecięcego), gdzie szukać dobrego fryzjera, kosmetyczki, u kogo wymasować obolałe plecy ? ... życie bardzo nas doświadczyło, muszę zacząć wszystko od nowa Z góry dziękuję. Kasia
  • Proszę o pomoc.Niedawno się przeprowadziłam i poszukuję sklepów w Rumii,Redzie lub Wejherowie z tanimi nowymi ubrankami dla dzieci.Mam córeczkę -5 lat i chłopca -8 lat.Z góry dziękuję i pozdrawiam:-)
  • Witam, Przeprowadziłam się do Rumi i nie znam jeszcze okolic ;) Jestem w 24tc i pomyślałam że to dobry czas na szkołę rodzenia.W związku z tym mam do was ogromną prośbę....Czy ktoś wie czy w Rumi jest jakaś godna polecaenia szkółka??Będę wdzięczna za każde info :) Pozdrawiam!!! Karola
  • chodzi mi głownie o pediatre, ktory przyjmuje państwowo w przychodni, ale jak ktoc ma prywatnego to bardzo proszę o info. zalezy mi na Rumi, bo tu mieszkam, jestem w ciąży i ciezko mi się przemiszczać bez samochodu.
  • Dziewczyny z Trójmiasta! Pilnie poszukuję dobrego dermatologa dla mojej córeczki. Może nawet arelgologa. Mieszkam w Rumi, więc najchetniej lekarz z Wejherowa, Rumi, Redy lub Gdyni. Mala ma podejrzenie AZS, ale nie stwierdzono tego jeszce jednoznacznie, bo dermatolog, u której do tej pory byłyśmy z każdą wizytą zmienia terię... chaiłabym wiec skonsultować sie z innym lekarzem. Polećcie proszę kogoś sprawdzonego. Podajcie tez ile kosztuje wizyta u takiego lekarza. Z góry dziękuje za po...
  • Byłam wczoraj w Auchan w Rumi, jako że nareszcie został tam otwarty plac zabaw i miałam nadzieję, ze moje dzieciaki pobawią się w nowym miejscu. Podeszłam do młodej pani przy wejściu i zanim zdążyłam otworzyć usta, obok pojawiła się starsza od tamtej kobieta (jak się okazało- właścicielka)i zaczęła na mnie krzyczeć, że nie mogę tu zostawić mojego dziecka i w ogóle sobie nie wyobrażam, jaka to odpowiedzialność, jak coś mu się stanie. Stałam ogłupiała i dowiedziałam się, że wpuszc...
  • w nowej przychodni w Rumi przyjmuje pediatra dr Mikulska, wiem, że przyjmuje ona też na Pustkach, moze ktoś ją zna, chodzi lub chodził do niej z dzieckiem. bardzo proszę o wszelkie opinie.
  • poszukuje żłobkow na terenie Redy i Rumii, prywatne tez, prosze o pomoc!
  • Witam, planuję latem tego roku otworzyć hurtownię z artykułami dla dzieci i tak się zastanawiam nad lokalizacją. W Gdyni są juz 3 hurtownie, dlatego zastanawiam się nad Rumia lub Sopotem. Jakbyście mogły napisać gdzie bardziej potrzebna jest taka hurtownia... będę wdzięczna za wszystkie opinie. Pozdr Aga
  • Kochane! Prosze doradzcie jakas dobra kosmetyczke, ktora zna sie na fachu i na prawde potrafi pomoc, doradzic...chodzi mi zarowno o zabiegi pielegnacyjne twarzy, jak i depilacje. Zalezy mi na tym, zeby byla z okolic Gdanska, najlepiej Srodmiescia. Z gory dziekuje! _________________ Sunlit - Mamuska z Trojmiasta
  • Pytanie jak w temacie - mój syn wyrósł ze swoich "starych" i muszę szukac większych. A może ktoś będzie sprzedawał w bdb stanie rozmiar 23-24?
  • Mam pytanko czy może któraś z tu obecnych Pań chodziła do tej właśnie Pani ginekolog.Proszę o opinie.Dziękuję i Pozdrwiam.
  • z okolic trójmiasta ewentualnie rumia reda wejherowo. poszukuję takiego fryzjeraz ze stylistą który sprawdzi włosy i doradzi fryzurę.wiem ze salonów jest sporo ale szuakm kogos z polecenia sprawdoznego i dobrego-bardzo dobrego z góry dziękuję pozdrawiam k.
  • Czy znacie taniego i dobrego lekarza-weterynarza? Mam psa AMSTAFA, suczkę, 1,5 roczną. Nic jej nie dolega ale nie mam zaufanego weterynarza. Jest czas szczepień przeciwko wściekliźnie a ja nawet nie wiem gdzie z nią pójść. Czekam na odpowiedzi i podpowiedzi. Dodam, że interesują mnie weterynarze z Gdyni i Redy. Pozdrawiam serdecznie Olivka..::})i({::..
  • może w tym wątku podzielimy się swoimi sklepikami, każda z nas ma swój ulubiony sklepik z ciuchami, kosmetykami ale warunek, rzeczy muszą być tańsze od sklepów oryginalnych nie ujmując czasem nic na wartości :) niech to będzie taka nasza kopalnie wiedzy w oszczędzaniu, przynajmniej dla mnie jest to duże odciążenie kupując dziecku ciuch na "jeden raz" za 4zł a nie za 40 :) Gdańsk Chełm, ul Biegańskiego w pawilonach - czw-sob przecena 50% markowe ciuszki zwłaszcza dla dzieci, jak s...
  • Ferie już za chwilę. Może podzielimy się pomysłami gdzie warto pójść / wysłać dziecko.....? My napewno odwiedzimy Akwarium Gdyńskie, Experymentarium w Gdyni, może Hewelianum. Polecam stronę miastodzieci, ale też chętnie dowiem się od Was o innych atrakcjach.
  • Witam:) Za kilka dni wybieram się na Hel i chciałabym przy okazji pokazać córeczce (4 latka) okliczne miejscowości? Czy mozecie polecic mi ciekawe miejsca w Waszych miastach? Dokąd warto zabrac dziecko? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się