rybnik

(14 wyniki)
  • Witam! Dziewczyny z okolic dajcie znać gdzie lepiej rodzić, jakie macie doświadczenia i odczucia na temat szpitali w Rybniku czy Raciborzu. Nie mogę się zdecydować gdzie rodzić, mam jeszcze bardzo dużo czasu ale już chciałabym zrobić rozpoznanie co, gdzie i jak. Pozdrawiam
  • jestem w 37 tygodniu ciązy!!to juz ostatni dzwonek.czy któras z Was rodziła w jastrzębiu?? chce rodzic aktywnie, w rybniku to niemozliwe, natomiast w jastrzębiu tak.co powiecie o tym szpitalu, i jakie tam sa połozne??
  • Witam, jestem w 35 tygodniu ciąży ale prawdopodobnie urodzę nieco szybciej :)) Jak do tej pory byłam przekonana do Lędzin (Izba porodowa za Tychami), którą polecali mi znajomi. Jednak kiedy dowiedziałam się, że mogę urodzić trochę szybciej, zaczęłąm zastanawiać się nad szpitalem w okolicy. Jestem z Żor, więc najbliżej do Szpitala Miejskiego, z drugiej strony, mój lekarz jest z Rybnika i pracuje w Wojewódzkim Szpitalu w Rybiku - Orzepowicach. Są różne zdania, które czytałam tu na ...
  • Witam, jestem w 5 miesiącu ciąży. Prowadzi mnie dr Jakub Grudzień z Rybnika. Został mi on polecony i przez znajome i Panie ze Szpitala w Rybnku- Orzepowice. JAk do teh pory jestem bardzo zadowolona, bardzo kompetentny i miły lekarz. Chciałabym jedak poznać zdanie innych Pań, które już u niego rodziły? Jak to wygląda przy porodzie lub w razie komplikacji (odpukać). I co sądzicie o Szpitalu w Rybniku i Żorach? POzdrawaim Anna (19TC)
  • Jakie macie opinie o dr. Cezarym Szmit z Rybnika ? słyszałam że to jedyny lekarz który potrafi postawić się ordynatorowi.
  • Lub Żory,Wodzisław,Racibórz???
  • Czy jest ktoś na forum kto rodził w tym szpitaku? Jakie wrażenia i która położna jest godna polecenia? Rozważam możliwość porodu w tym szpitalu, ale niestety nie znam opinii pacjentek na jego temat, więc bardzo proszę o pomoc.
  • Witam wszystkie forumowiczki i dzielę się swoją radością- 12.10.2006 urodziłam małą Anię(osiem dni przed terminem i siedem po odstawieniu fenoterolu). Wszystko zaczęło się w nocy 12 października o 3.30. Obudziłam się o tej to godzinie i poszłam do łazienki gdzie to poczułam, że coś płynie - płynęły ze mnie wody płodowe w ilości niewielkiej ale nie dającej wątpliwości czym są. Ucieszyłam się, bo od kilku dni było mi juz ciężko, niewygodnie i choć bardzo bałam się porodu to chciałam...
  • Rybnik!!(10)

Czy jest jakieś dziewczyny które rodziły w Orzepowicach??Jeśli tak to co sądzicie o tym szpitalu??Ja w tym szpitalu rodziłam 3 lata temu,teraz jestem znowu w ciąży i podobno od tego czasu dużo się zmieniło. Moja kochana córunia Moja kochana Agatka
  • Witajcie, właśnie dzis wyszłam z moją córeczką ze szpitala. Rodziłam w Rybniku, choć mieszkam we Wroclawiu. Niestety mój mąz musiał wyjechac tydzien przed terminem za granicę i przenioosłam się do rodzinki do Rybnika. Mała Natalka ważyła 3620 i miała 57 cm, dostała 10 pkt :)Wszystko zaczęło się w czwartek, ok 17, odejściem wód. W pewnym momencie usłyszałam - dosłownie - jakby peknięcie balona w brzuchu, zdążyłam dojśc do łazienki i wtedy zaczęło się ze mnie lać... Nie miałam w ogóle sk...
  • Dziewczyny. Mam pytanie. Kto i gdzie robi dobre USG (chodzi mi o dobry, dokladny sporzet) w okolicach Rybnika, Wodzislawia/ pozdr
  • czesc wam co sadzicie o tym szpitalu ja obecnie chodze do dr. grudnia:)) 38 tydzien mojej ciazy:)) slyszalam rozne opinie o tym szpitalu ale wiecej negatywów niz pozytywow.. juz nie wspomne o porodzie jak to mi dziewczyny opowiadaja ze to atkie straszne~!!!! a ja szczerze mowiac jestem tego zdania ze kazda kobieta inaczej przechodzi porod i nie musi on byc az tak straszny PRZECIEZ TO JEST CUD!!! urodzic wlasne malenstwo:))) a co wy sadzicie?:> za tydzien wlasnie ide do szpita...
  • dziewczyny gdzie maja super sprzet do usg w Rybniku lub okolicach. Moze wiece cos na temat usg 3D??? pozzdr
  • Co sadzicie o tym szpitalu, czy ktoras tam rodzila, czy polecacie??? pozzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się