rybnik

(4 wyniki)
  • Bożena napisała: "Wyroby szydełkowe robiłam dla Cepelii i wyceniała je komisja . Wymyślenie orginalnego wzoru wcale nie jest proste ,nici miałam z zagranicy . Cena za bieżnik 103X70 66zł,pracując w innym mieście ,prowadząc normalny dom wykonywałam ok.6-7 sztuk ." Muszę przyznać, że mi zaimponowałaś ! Domyślam się, że szydełkujesz już od dawna. Ja dopiero od 2 miesięcy ale wyszydełkowałam już 2000 metrów nici, tylko że jestem bez pracy i mam dorosłe dzieci, więc i czasu sporo. Ocz...
  • Mam prośbę do Axsa. Ponieważ piszesz: "Mam jakieś rozeznanie, bo jeszcze niedawno robiłam na > zamówienie komplety serwetek i obrus. Mogę napisać na gazetową pocztę. Wysłać > zdjęcia moich robótek i podać ceny. Ew podam gg," Chciałabym abyś przesłała mi podobne informację, ponieważ mam zamówienie od znajomej i pojęcia nie mam jak wycenić pracę. Może mi pomożesz ? Byłabym wdzięczna również za jakieś wzory, ba mam ich jeszcze niewiele, a coś muszę zapropnować zamawiającej...
  • Ponieważ jesteś na etapie robienia bluzeczki, która mnie zainteresowała, zwracam się z prośbą. Mam właśnie do wyrobienia włóczkę KALINKA (37% wiskoza i 63% anilana-akryl)w kolorach takich jak Twoja bluzeczka. Główkuję od jakiegoś czasu jak ją zrobić na szydełku. Nie mam pomysłu, a sezon już się zaczyna. Może Ty lub ktoś inny podrzuci mi jakiś ciekawy pomysł. Bluzeczka ma być z krótkim rękawkiem. Na więcej mi chyba nie starczy, bo to resztki. Pozdrawiam Krystyna z Rybnika
  • Jestem tu pierwszy raz i chciałabym powitać wszystkie miłośniczki robótek na drutach. Mam nadzieję, że podobnie jak w innych grupach będą mogła nawiązać miłe znajomości, dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy, a może czasem coś komuś doradzić. Robię na drutach od 30 lat i uwielbiam to robić. Zaczęłam też ostatnio robić serwetki i bardzo mnie to wciągnęło. Pomimo wieloletniej praktyki, wciąż dowiaduję się ciekawostek, które pomagają mi w doskonaleniu moich umiejętności. Mam nadzieję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się