rybnik

(17 wyników)
  • Hey. Wpisujcie namiary na kamerzystow z okolic Rybnika woj.slaskie. Bede wdzieczna. Najlepiej stronki www,choc nie tylko-
  • Rybnik(12)

Czy jest ktoś z Rybnika i bierze tam ślub???
  • Szukam kogoś do prowadzenie wesela- ktoś, kto będzie pełnił fukncję DJa i wodzireja:) No chyba, że Ktoś z Was ma namiary na dobry i nidrogi zespół:) Serdecznie pozdrawiam! I szczęśliwego Nowego Roku!!!:)
  • Czy ktoś może polecić mi dobrą salę w okolicy Rybnika? Pozdrawiam
  • czesc!! nie wiem moze juz taki temat byl,jezeli tak to sorki. chcialabym abysmy mogli sobie pomoc?? ja mieszkam w niemczech,ale slub planujemy w polsce w okolicach rybnika?? chce abysmy wpisywali jakie polecamy: -sale -zespoly -kamerzysci -fotografie -i wszystko co zwaizane z weselem(ale okolice rybnika tylko) dziekuje wszystkim i pozdrawiam.
  • Dziewczyny mam do was BARDZO WIELKĄ PROŚBE otórz znacie może jakies domy weselne, restauracje lub cos innego ( tylko bez remiz strażackich ;) ) gdze można zrobi wesele w obrębie Rybnika. Oprócz: Drach, Capitol, Biały Dom, Lesniczówka, Kasjopeja.
  • Czesc Dziewczyny, Czytalam, ze jedna z was miala tam niedawno wesele. A moze jeszcze ktos inny byl tam na weselu i moglby cos o tym lokalu napisac? Pomocy :), z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam.
  • Hey. MOZE PODZIELMY SIE SPOSTRZEZENIAMI ZWIAZANYMI Z FRYZJERSTWEM? Gdzie i do jakiego fryzjera chodzicie i czy jestescie ZADOWOLONE. Gdzie sie ciesza MLODE PANNY Z RYBNIKA I OKOLIC?
  • Wprawdzie co dopiero sie zaręczyłam, ale już ustaliliśmy termin ślubu.Jako że mieszkam tymczasowo za granica nie bede miała wiele czasu zeby spedzić na wybieraniu sali tygodni. Może mi ktoś jakiś fajny lokal poradzi w okolicy...?? Byłabym bardzo wdzięczna:)
  • Witam Spodobała mi się restauracja BASZTOWA z Rybnika,polecam jej odwiedzenie, ale mam również pytanie,czy któraś z was ma jakieś bliższe informacje, lub może była tam na weselu? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam:)
  • witam was!! tak jak w temacie ... podawajcie namiary na "dobrych" i "sprawdzonych"kamerzystow i fotografow z Rybnika i okolic .....(najlepiej stronki internetowe). wielkie dzieki
  • Możecie kogos polecic?
  • Przygotowując się do ślubu często korzystałam z porad i doświadczeń forumowiczek a teraz i ja chciałabym pomóc. Gorąco polecam lokal w którym mieliśmy wesele. Rewelacyjne dekoracje, pyszne jedzonko i miła, fachowa obsługa. Od niedawna mają swoją stronkę www.contra-przyjecia.pl/ Co do fotografa i kamerzysty to pracowało się z nimi znakomicie ale na efekty pracy nadal czekamy i nie chcę zapeszać... :)
  • Cześć dziewczyny! Jeśli macie namiary na jakąś fajną panią,która szyje suknie ślubne -będę wdzięczna.Jestem z woj.śląskiego.Najlepiej gdzies w okolicach Katowic, Sosnowca,Chorzowa,Rudy...itp. Dziękuję i pozdrawiam:)
  • witam, czy ktoś ma cos do powiedzenia na temat tytułowego lokalu? W maju 2006 robimy tam wesele i chciałabym zaczerpnac opinii forumowiczów......
  • Witam! Ma ktos może namiary na wokalistke ze ślaska, najlepiej okolice Rybnika?? Tak bardzo chcielibysmy by ktoś zaspiewał "Ave Maria" na naszym ślubie.
  • Witam dziewczyny :) Jesteśmy na etapie szukania kamerzysty i fotografa.Będę wdzięczna za pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się