sa

(6 wyników)
  • czy warto zaczynac rozne opinie ale wszyscy pisza ze coraz gorzej mam teraz spozywke i to jest dopiero masakra wiec chcialam sie przebranzowic pomocy moze ktos mi doradzi w okoicy mam 4 wielkie ciuchlandy itam sa caly czas ludzie moze sprobowac po wiejskich rynkach pzdr
  • NOWOŚC!!!! CASH FOR CLOTHES (odzież kupowana z angielskich domów) ODZIEŻ TA JEST BARDZO DOBRĄ ALTERNATYWĄ NA CORAS SŁABSZY I DROŻSZY DOOR TO DOOR JAKOŚCIOWO DUŻO LEPSZA MNIEJSZY ODPAD TAŃSZA BRAK ZBĘDNYCH KILOGRAMÓW TYPU ZASŁONY ,KSIĄŻKI itp. www.import.hola.pl tel 605553650
  • Kochani, znacie sie na tym, wiec prosze was o porade. mam kilka walizek ciuchow, ktore sa na mnie za male. Wiekszosc z nich nosilam tylko kilka razy, sa w bardzo dobrym stanie, wyprane i wyprasowane. Szkoda mi je wyrzucac do smietnika, a nie znam niestety osob na ktore moglyby te ciuszki byc dobre. To sa bluzki, letnie podkoszulki, jakies dzinsy - wiekszosc z Cottonfieldu, czesc zagraniczna. Nosilabym je dalej bez zadnego obciachu, gdyby nie byly na mnie juz za ciasne. Poradzcie prtosz...
  • Witam, Jestem managerem Polskiej firmy, ktora odzieza uzywana zajmuje sie ok 20 lat(import/export,hurt/detal).Mieszkam na stale w Angli organizuje i nadzoruje wszystkie zladunki. Na dzien dzisiejszy importujemy 100-140ton/tydz. oferta cenowa: Charity1: 77pensow/kg Charity2: 83pensow/kg British Heart Foundation (BHF): 95pensow/kg door2door (zriorka domowa): 1.08/kg Bag2School (zbiorka szkolna): £1.16/kg oraz caly zestaw sortow. WW ceny sa cenami brutto z wliczonym transportem....
  • Bardzo proszę o pomoc!Od roku mam sklep i dotychczas kupowałam towar który był przywożony z Anglii z sortowni, która sie nazywa lmb.Charakterystyczne logo ,które również widniało na workach jutowych,towar jakości cream.Czy zna może ktoś hurtownię, która by współpracowała z tą sortownią .Z góry dziękuję!
  • Zupelnie nie znam tego rynku. Czy z USA tez sa sprowadzane rzeczy do 'second hand' sklepow, czy jest tu problem z przesylka bo dalej? (Mieszkam w Kaliforni i ilosc tego tutaj jest oblednie duza, jakosc niezla, a ceny nizsze nic w Polsce)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się