sa

(4 wyniki)
  • Chce otworzyc centrum edukacyjne dla dzieci i mlodziezy .Mieszkam na Slasku .W centrum maja byc prowadzone zajecia dodatkowe dla dzieci od lat 2 do 15 z zakresu sztuki -zajecia plastyczne,muzyczno - taneczne ,teatralne ,oraz jezykowe.Czy sa szanse otrzymania dotacji na ten cel, dodam ,ze dysponuje wyremontowanym lokalem w centrum miasta na 1pietrze o pow.200m.
  • czy dotacja z funduszy unijnych jest opodatkowana?
  • witam, mam pytanie gdzie znajdę dokładne wytyczne ,które pozwola mi sie zoreintować w ramach jakich programów moge aplikowac (i czy juz sa wogóle) czy zakup nieruchomosci , działki i rozbudowa hurtowni spozywczej sa kosztami kwalifikowalnymi? czy hurtownia moze aplikowac? Dziekuje za naprowadzenie
  • Ostatnio tak sobie myslalam o tym rpo. Interesuja mnie dwie sprawy, chcialabym byc pewna. Po pierwsze: Czy dobrze mysle ze kwalifikowalne sa w ramach rpo nastepujace koszty: srodki trwale budowa lub zakup nieruchomosci zakup gruntu Dwa: Rozumiem, ze jesli ktos dokona tych czynnosci wymienionych wyzej wczesniej niz podpisze umowe to juz nie bede kwalifikowalne? Bo te watpliwosci mnie nurtuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się