Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      sadzenie

sadzenie

(10 wyników)
    • Zastanawiam się nad zakupem armatury firm tras lun oras czy macie jakies doswiadczenia ze sprzetem tych firm?? co o nich sadzicie?? podobno to bardzo dobra jakosc w dobrej cenie... ponad to zastanawiam sie rowniez nad stalazem podtynkowym do mocowania sedesu rowniez firmy tras, tansza alternatywa dla geberita a podobno jakosc OK a moze polecicie jescze inne firmy z dobrymi jakosciowo produktami w jeszcze rozsadnych cenach :-)) Z gory dziekuje za opinie i rady.
    • img19.imageshack.us/img19/8146/kuchnia4.jpg nie ukrywam ze najwiecej kontrowersji wzbudza czerwony pasek , co o tym sadzicie?
    • Suszarka GORENJE D 64225 prosze o opinie na temat marki i moze suszarek. czy sie sprawdzaja??? WIELKIE DZIEKI! J
    • Właśnie wykańczamy mieszkanie. Zastanawiamy sie nad meblami kuchennymi z IKEA, głównie ze wzgledu na cene. Czy ktos z Was ma moze doswiadczenie z meblami tej firmy?? Czy sa trwałe?? A Moze ktos mi doradzi inna firme
    • wlasnie wykanczamy dom i jestesmy na etapie kuchni. W internecie znalazlam firme fagor charakteryzujaca sie ciekawa linią,nowoczesnoscia i w miare przystepnymi cenami. Czy ktos cos kupowal z tej firmy pralka, lodowka, zmywarka, piekarnik, plyta? bardzo prosze o rade pozdrawiam, Marlena
    • jw.
    • Czy ktos moze urzytkuje armature hansgrohe? jesli tak to prosze o opinie. A moze jakis inny godny polecenia producent armatury łazienkowej?
    • Witam.Wymyslilam sobie zwykle proste lustro 60x70 tylko,ze w drewnianej ramie o szrokosci ok10 cm.teraz sie zastanawiam-bo moja lazienczka jest mikroskopijna- i czy takie lustro jednak nie pomniejszy optycznie wnetrza?TE wszystkie marketowe lustra z poleczkami i innymi wzorkami okropnie mi sie nie podobaja-wiec tak czy tak zlece szklarzowi zrobienie na wymiar.Doradzcie czy warto(bo wiadomo,ze wyjdzie to drozej).Z gory dziekuje:)
    • ???
    • Ja uważam ze nie jest to dobra pralka. ma od roku i niestety jestem okropnie nie zadowolona. głośna i źle pierze. A po zgłoszeniu do serwisu mówia ż3e to normalne.nie niestety od nowości nie dziala jak poowinna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się