Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      sadzenie

sadzenie

(11 wyników)
    • Co sadzicie o tym projekcie www.projekty.murator.pl/projekt? IdProjektu=95#front/L - po krotce streszcze kupilem dzialke 10 ar o wymiarach 30 m dl i ok 34 szer wjazd od strony wschodniej , mam dzialke i mieszkanie o wartosci ok 100 tys , zamierzam sie budowac za 2 lata przez ten czas jestem w stanie odlozyc 20 tys zamierzam budowac 2 lata czyli + 20 tys , orietacyjny koszt budowy opiewa na 172,700 nie chcialbym brac kredytow (mam do nich awersje)czy jestem w stanie wybudowac ten d...
    • Co sadzicie o tym projekcie oraz czy bylby drogi w budowie www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=26&action=showProject
    • Zaczynam wlasnie remont i mam wycene, jak sadzicie czy to duzo, malo, czy akurat? Dzieki za informacje! Mieszkanie ma 40m2 1.Kuchnia - zbicie glazury i terakoty, ulozenie nowych plytek, malowanie; wymiana instalacji wodnej; zbicie sciany ok. 2,5m2, postawienie nowego murku 1m2, wywiezienie gruzu. 2. Dwa Pokoje, ok 25m2. Gladzenie scian, bialkowanie, bez malowania. 3. Przedpokoj, zerwanie tapety, gladz, bialkowanie. 4. Łazienka - tylko polozenie terakoty, jakies 1,5m2 Za calosc ma...
    • chce kupic mieszkanie z piecem kaflowym. ojciec mówi ze trzeba bedzie zrobic inna instalację grzewcaą. co polecacie, ile to moze kosztowac? choc mnie sie taki piec podoba, ktos ma? jakie sa wasze doswiadczenia? dzieki za podpowiedzi
    • To malutki domek .Co o nim sadzicie ?Rodzina 3 osobowa. Pozdrawiam
    • Witam, mam do remontu lazienke w Warszawie. Wielkosc ok 1,7x 3,7 m. Do zrobienia mniej wiecej jest: skucie starej glazury i nalozenie nowej podloga z ogrzewaniem wymiana kibelka wymiana umywalki wyrzucenie wanny i wstawienie prysznica (kabina lub scianka z kafli i wstawienie drzwi szklanych) przesuniecie piecyka gazowego (wyzej i ewentualnie z 2 metry dalej) zamurowanie okienka (sa takie dziwolagi z l. 50. -wysokie okienko na kuchnie) oswietlenie (punkty swietlne, ewentualnie kont...
    • www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=124&sid=5 Witam, tak jak w temacie, bardzo prosze o opinie za ktore z gory dziekuje :)
    • Znalazlam projekt, ktory idealnie pasuje do mojej dzialki wzgledem stron swiata i metrazem rowniez (szukalismy nieduzej parterowki). Prosze o opinie na temat ukladu pomieszczen, ich funkcjonalnosci. Z WC raczej zrobilabym spizarke. No i najwazniejsze - ile moze kosztowac realizacja?? www.archigraph.pl/ projekt: TEVERINA Pozdrawiam!
    • www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-38,50,61,parter.html za wszystkie uwagi dziekuje
    • Przymierzam sie wlasnie do zakupu ponizszago projektu: www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41c0402e0f08a Chetnie wyslucham wszystkich dobrych jak i zlych opini na temat powyzszego projektu.Z gory dziekuje.
    • Jeden z wykonawcow, ktory mialby odpowiadac za calosc (metrialy robocizna itp, my placimy na koncu przy odbiorze) zaproponowal, ze nie wystawialby faktury a my w ten sposob nie musielibysmy placic VAT. jak to jest, co o tym sadzicie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się