Forum Dom Ogród na balkonie
ZMIEŃ
      sadzenie

sadzenie

(4 wyniki)
    • Podpowiedzcie, proszę, czy mogę jeszcze coś zasadzić do skrzynek na balkon? Mam bardzo słoneczny taras od południa,marzą mi się jakieś tuje i pnące kwiaty. Jest coś takiego, co jeszcze mogę posadzić?
    • Powiedzcie mi, czy pomidorki koktajlowe można sadzić po kilka w jednej skrzynce, czy musi być każdy w oddzielnej doniczce? To samo pytanie odnośnie papryczek ozdobnych?
    • Witam, Jestem tu po raz pierwszy, ale czuję, że będę wracać. Mam do zagospodarowania balkon 6,5m. Balkon jest podłużny, ale z dużym wybrzuszeniem, takim półkolistym. Strona świata południowy wschód. W tej chwili słońce jest mniej więcej do 14. Jak latem nie wiem, bo to pierwszy rok w mieszkaniu:) Piętro piąte, balkon osłonięty z boku i z murowaną balustradą. Nie znam się zupełnie na ogrodnictwie, więc chciałabym posadzić coś prostego w uprawie. Może być do dużych donic, kilka typowych s...
    • Czy ktoś z Was stosuje? Ostatnio zaczęło mnie to nurtować. Słyszałam same dobre głosy w sprawie. Szukałam coś w necie, ale nic nie udało mi się znaleźć jeśli chodzi o taki'ogrodniczy'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się