Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      sahara

sahara

(5 wyników)
    • Jaką wybrać wycieczkę. Coś na wzór 2 - dniówki w Tunezji - super sprawa!!!! Co byście proponowali. Słyszałam, ze jest ona połączona ze zwiedzaniem wioski i ? No własnie, co tam jeszcze są za atrakcje? Czy jest nocleg na pustyni? Gdzie najlepiej kupić wycieczkę? Jaki koszt? Nadmieniam, że Kair i Luksor mam zaliczony, a także Giftun, której nie wyobrażam sobie, aby ponownie nie zaliczyć. A może macie inne super wycieczki, godne rozpatrzenia. Będę w Makadi w lipcu.
    • Akcja Sahary rozgrywa się we współczesnym Egipcie. Poszukując mitycznego skarbu Nilu, Dirk Pitt (Mathew McConaughey) udaremnia zamach na wysłanniczkę ONZ-u Evę Rojas (Penelope Cruz). Piękna pani naukowiec wraz ze swoją ekipą bada okoliczności wybuchu tajemniczej epidemii, która dziesiątkuje ludność północnej Afryki. Przyczynę katastrofy upatruje w zanieczyszczeniu środowiska, grożącym zagładą życia w morzach i oceanach. Rohan, Pitt i jego przyjaciel, niepoprawny ekscentryk Al Giord...
    • Zbiorowe protesty w Egipcie zostały odwołane z powodu wykupienia w ostatnim tygodniu przez polskich turystów 1267 all inclusive wycieczek do Egiptu. Policja odsunęla protestujących od Nilu ponieważ w pakietach wycieczkowych są również rejsy po Nilu. Hurghada i ShSh przygotowują banery w języku polskim witające stęsknionych słońca obywateli Polski. Cena wycieczek fakultatywnych spadła o 75%. Każdy powracający z Egiptu turysta polski dostanie za darmo wypchanego pluszowego wielbłąda, drew...
    • Jak podaje tvn loty z Kairu zawieszone na 12 godzin,na razie linie egipskie.....
    • Czy ktoś może korzystał z usług Kairskiej firmy Egipska Sahara . Firma organizuję 5 , 7 , 10 dniowe wyjazdy na Pustynię Zachodnią Bardzo proszę o info co to za firma ??????? pozdrawiam amat Moja El Gouna-zdjęcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się