li1210 29.08.18, 20:52 Dlaczego nikt tu nic nie pisze ,przecież latacie .Gdzie recenzje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobol74 Re: wrażenia -hotele 30.08.18, 10:25 dobre pytanie ..... kiedyś pojawiały się tu posty co kilka minut ... gdzie Szanowna Brać ? Pozdrawiam sobol74 Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio Re: wrażenia -hotele 30.08.18, 17:17 nie ma pytań, nie ma odpowiedzi. Zresztą mało co się zmienia i większość informacji dostępna jest w archiwum dostępnym poprzez wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ucho03 Re: wrażenia -hotele 31.08.18, 17:13 Odnoszę wrażenie ze być w Egipcie to już passe,więc ludzie nie udzielają się na forum z tego powodu.Chociaż latają tam co roku lub nawet dwa razy w roku, nie piszą i nie udzielają się bo to nie modne,to nie ten Egipt co pare lat temu.Jak ktoś leciał to łał.A teraz byle obszczymurek za 500plus leci,wstydu narobi i tyle.Teraz oferty za 1000zł 5 gwiazdek są praktycznie co chwile dostepne a nawet są okresy że za 750zł się poleci all 5 gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: wrażenia -hotele 01.09.18, 12:44 a moze Egipt , tak po prosyu, juz im sie znudzil ? przezylam 'nalot ' chinczykow, wiec egipt mi nie straszny :) Gdzie widzialas takie oferty, jakie biuro ? Hurgada odpada Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wrażenia -hotele 01.09.18, 18:00 Witaj fantasto-znajdz mi na dwa miesiace,albo na trzy od 10 pazdziernika,jeszcze ci procent odpale od tych super ofert....i nie mów,że coś tam.Dawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: wrażenia -hotele 03.09.18, 14:38 Rzeczywiście chuba już passe. Znajomi byli w Marsa i twierdzą że pustki, a jeździli co rok. Do tego coraz więcej Arabów w hotelach i spadająca jakość. Raz na parę latniż z skoczyć gdzieś na rafe na parę dni, ale to takiej Hurgady nie na co jeździć, Grecja, Chorwacja, nawet Albania, łatwiejszy dojazd, lepszy klimat, ładniejsze morze, nie wspominając o winie w portowe tawernie. Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: wrażenia -hotele 04.09.18, 21:54 O kurcze to ja jestem niereformowalna bo nadal lubię Egipt.Lubię tam poleniuchować i pooglądać rafy.Wiem ,że jest więcej Egipcjan ,no ale oni też muszą gdzieś wypoczywać.Nie trzeba na nich zwracać uwagi .Teraz też szukam jakiegoś hotelu gdzie można snurkować ,a wy nic nie piszecie człowiek boi się wdepnąć w g.......,bo w tych hotelach dziś tak a jutro inaczej.Pozdrawiam latających do Egiptu.Skrobnijcie tu coś czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
ucho03 Re: wrażenia -hotele 05.09.18, 09:02 li1210 napisała: > O kurcze to ja jestem niereformowalna bo nadal lubię Egipt.Lubię tam poleniuch > ować i pooglądać rafy.... Nie prawda że jesteś niereformowana.Mowa o tym że coraz więcej ludzi lata tam wypoczywać takich co jeszcze chwile temu nie było ich na to stać.Oni wypoczywali na terenach ROD.No a teraz jak jest 500 plus to latają też i z tego pokroju turysty więcej jest mało rozgarniętch polaczków jak z grupy ludzi którzy od lat już latają.Tak więc szukaj lotu i wypoczywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: wrażenia -hotele 07.09.18, 20:18 > O kurcze to ja jestem niereformowalna bo nadal lubię Egipt.Lubię tam poleniuch > ować i pooglądać rafy. Też lubię. Niedawno wróciłam z Moevenpick El Quseir, który ma bardzo fajną zatokę i rafę. Gdyby była potrzebna opinia, to służę. Odpowiedz Link Zgłoś
ucho03 Re: wrażenia -hotele 05.09.18, 08:47 cairo7 napisał: > Witaj fantasto-znajdz mi na dwa miesiace,albo na trzy od 10 pazdziernika,jeszcz > e ci procent odpale od tych super ofert....i nie mów,że coś tam.Dawaj. cywilizowani ludzie ze swoich krajów wyjezdzają na max dwa tygodnie na wakacje ,tak jakoś sie to przyjeło.No ale z dzikich krajów z jakiego może ty jesteś to ludzie uciekają więc dwa trzy miesiące to minimum.Musisz sobie radzić sam,ja ludziom poszukiwanym nie pomagam.Tak więc radz sobie sam no może przy pomocy paru forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wrażenia -hotele 06.09.18, 22:20 Hahaha,poszukiwanym?chyba przez head hunters.Osiołek nie pomyślał,że w dobie dzisiejszej techniki-można leżeć na plaży i zarabiać przez internet....ale to się przecież w główce nie mieści...biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: wrażenia -hotele 13.09.18, 19:50 Recenzje znajdziesz na Tripie, tu nikt nie pisze, bo bogowie tego forum zaraz zmieszaja taka osobe z blotem. Polska elyta nie bryluje obecnie w Egipcie bo jest "pase"! I swietnie! Normali ludzie jezdza go Egiptu dla raf i zabytkow a elyta pokazac sie w Hurghadzie. Teraz tam nikogo nie ma, wiec nie ma przed kim pokazac buractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wrażenia -hotele 15.09.18, 19:54 Nie wiem co masz kolego za problem. Triper.... To pewnie boli kto chce to i odpowiedz znajdzie. A teraz najpiekniejszy czas na nury w Red Sea, tego sie nie da opisac Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: wrażenia -hotele 02.10.18, 00:04 Nie wiedz co to Tripadvisor? O jakim problemie piszesz, bo ja nie mam zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
milites Re: wrażenia -hotele 03.04.19, 09:32 Witam ,we wrześniu byłam w HRG w hotelu Jazz aquamarine,a w marcu br.w hotelu Alf Leila Wa Leila.Pierwszy hotel fajny,drugi wspaniały! Jeśli ktoś ma jakieś pytania,odpowiem w miarę swoich spostrzeżeń:) Odpowiedz Link Zgłoś