Dodaj do ulubionych

Pytanie o tanie oferty

15.05.18, 16:31
Witam.
Był ktoś z Was na last minute za tak niską cenę?
Wydaje mi się to trochę podejrzane. Czego mogę się spodziewać po tak niskiej cenie? Jest jakiś haczyk?

Link do przykładowej oferty
www.itaka.pl/wczasy/egipt/hurghada/hotel-amwaj-blue-beach-resort-spa,HRGAMWA.html?ofr_id=cf759edf3e512c81baeafdf086a7760e0b187ab0bab7a09b3a2d5034cca25531&adults=2&childs=0¤cy=PLN
Obserwuj wątek
    • valdik35 Re: Pytanie o tanie oferty 15.05.18, 17:06
      Tak niskiej ceny nie widziałem.Wystarczy zadzwonić do Itaki i upewnić się czy to nie jest jakaś pomyłka,jeśli nie to fajna okazja.Opinie gości pozytywne,moim zdaniem wszystko ok.
    • ucho03 Re: Pytanie o tanie oferty 15.05.18, 18:24
      W zeszłym roku ten hotel był nawet za 800zł więc takie oferty są bo bardzo mało ludzi w te rejony lata.Oferty droższe a to zrozumiałe będą od konca czerwca,początku lipca
    • li1210 Re: Pytanie o tanie oferty 16.05.18, 07:00
      Tak byłam w ubiegłym roku z Itaki ,w innym hotelu, wszystko było dobrze.Pokój był w porządku, jedzenie również.Jeżeli w opiniach ci odpowiada jedź.Pozdrawiam
    • tex666 Re: Pytanie o tanie oferty 16.05.18, 12:10
      Dzięki za odpowiedzi. Chyba zaryzykuję. Może nie wyląduję w hotelowej piwnicy :)
      • ucho03 Re: Pytanie o tanie oferty 18.05.18, 09:56
        tex666 napisał:

> Dzięki za odpowiedzi. Chyba zaryzykuję. Może nie wyląduję w hotelowej piwnicy :
        > )
        Nic nie ryzykujesz ,smiało leć i wypoczywaj .Teraz to mało popularny kierunek więc muszą czymś turyste przyciągnać a jak wiadomo cena czyni cuda.We wakacje sobie odbiją a od wrzesnia znów za 700-800zł
        • glupota.nie.boli W te i wewte 18.05.18, 19:28
          ucho03 napisał(a):

"We wakacje sobie odbiją..."

Turyści we Warszawie i tez tak uważają:)
          • ucho03 Re: W te i wewte 22.05.18, 22:33
            glupota.nie.boli napisał(a):
            > ucho03 napisał(a):
            >
            > "We wakacje sobie odbiją..."
            >
            > Turyści we Warszawie i tez tak uważają:)
            Forum pisowni jest w innym miejscu,o parówkach też
            • glupota.nie.boli Re: W te i wewte 23.05.18, 16:15
              Czy ty, óho, wszystko tak chuyowo robisz jak piszesz?
    • gladi3 Re: Pytanie o tanie oferty 18.05.18, 12:42
      skoro taka cena to ok hotel dobry kwestia czy pokoj nie jest ekonomiczny np w piwnicy
    • kocurekpazurek Re: Pytanie o tanie oferty 20.05.18, 01:39
      Kilka dni temu byla oferta za niecale 800 zl na caly tydzien do hurghady last minute. Juz tego nie widze ale byla tutaj www.facebook.com/SerwisHurghada
      • ucho03 Re: Pytanie o tanie oferty 23.05.18, 20:10
        kocurekpazurek napisała:

> Kilka dni temu byla oferta za niecale 800 zl na caly tydzien do hurghady last minute. Juz tego nie widze ale byla tutaj www.facebook.com/SerwisHurghada

800ZŁ na ten kierunek to i tak dużo.
    • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 11.08.18, 14:24
      sprawdzam last minute na pazdziernik, Hotel The Three Corners Sea Beach Resort (marsa) za osobe na 15 dni okolo 3300 zl.
      Czy to dobra cena , czy nalezy spodziewac sie obnizki , czy jeszcze za wczesnie na kupno ? zalezy mi na pieknych rafach, hotel na drugim miejscu. A tak w ogole czy jeszcze wala do egiptu takie tlumy jak kiedys ?
      • lennox Re: Pytanie o tanie oferty 13.08.18, 13:41
        Ja właśnie wróciłem z hotelu Amway (jak w temacie). Jeśli ktoś ma pytania proszę pytajcie - chętnie odpowiem.
      • ucho03 Re: Pytanie o tanie oferty 15.08.18, 11:05
        senioryta13 napisał:

> sprawdzam last minute na pazdziernik, Hotel The Three Corners Sea Beach Resort
        > (marsa) za osobe na 15 dni okolo 3300 zl.
        > Czy to dobra cena , czy nalezy spodziewac sie obnizki , czy jeszcze za wczesnie
        > na kupno ? zalezy mi na pieknych rafach, hotel na drugim miejscu. A tak w ogo
        > le czy jeszcze wala do egiptu takie tlumy jak kiedys ?

Last minute na pazdziernik ? Last minute szukaj np 2-3 dni do wyjazdu no może 5 ale nie pazdziernik
        • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 16.08.18, 15:46
          dzieki, a jak myslisz jaka cena bylaby odpowiednia ?
          • ucho03 Re: Pytanie o tanie oferty 16.08.18, 19:12
            senioryta13 napisał:

> dzieki, a jak myslisz jaka cena bylaby odpowiednia ?
            W pazdzierniku np na 3-4 dni przed wylotem to kupisz 2 tygodnie za max 2000zł
            • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 16.08.18, 21:50
              dzieki, juz sie ciesze
            • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 18.08.18, 13:53
              to ja w takim razie jeszcze raz skorzystam z twojej uprzejmosci i zapytam o biura podrozy,
              ktore sa najbardziej rzetelne ?
              Itaka, znam ale na razie jest droga.
              Fly. pl nie znam, ale sa tam oferty z atrakcyjna cena, czy warto z nimi jechac ?
              a jak z innymi ? z jakich najczesciej korzystacie jesli chodzi o Egipt ?
              Czy Sharm El Shaik, jest obecnie bezpieczny ? ale pewnik to jednak bedzie Marsa.
              a jaki hotel polecilabys , rafy najwazniejsze :)
              • li1210 Re: Pytanie o tanie oferty 19.08.18, 22:40
                Itaka obniża ceny przed wylotem ,ale czy ten hotel gdzie chcesz lecieć też będzie miał obniżkę nie wiem .Najlepiej mieć wybrane ze 2 hotele i dopytywać się w biurze ile miejsc w samolocie .Dobre biura to Itaka i Rainbow według mnie,a tak naprawdę to latam ze wszystkimi /wybieram lepszą cenę/.Ostatnio byłam z Wezyrem i było bardzo dobrze .Raz byłam z Tui i więcej nie pojadę ,nawet gdyby mieli bardzo niską cenę .Ale to jest tylko moja opinia.Pozdrawiam.
                • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 21.08.18, 15:21
                  Ja sie wlasnie pytam o wasze opinie. Dziekuje. Ten hotel tylko wpadl mi w oczy, ale moze byc kazdy inny z dobra rafa.
                  Sprawdze agencje Wezyr, nigdy nie przegladalam ofert, Tui raczej nie, poniewaz ostatnio byly klopoty na lotnisku. Jakie hotele mozesz polecic? tak jak wczesniej wspomnialam, bardziej interesuje mnie rafa . Chce sobie przygotowac kilka i czekac na oferte . jaka cena jest dobra ?
                  • li1210 Re: Pytanie o tanie oferty 28.08.18, 23:29
                    Nie musisz zaglądać do wszystkich biur ,wejdż na Travelplanet lub / i / Wakacje pl i tam masz oferty ze wszystkich biur podróży.W Marsa musisz wybierać hotele w zatoce ,bo tam bardzo wieje i mozesz mieć problemy ze snurkowaniem.Podaję teraz hotele w zatokach z dobrą rafą i hotele też są ok.Oriental Bay , Hilton,Malika ,Brajka /możesz tam śmiało jechać / .Miłego "polowania " na dobre ceny.Pozdrawiam.
                    • li1210 Re: Pytanie o tanie oferty 28.08.18, 23:33
                      Jeżeli chodzi o Sharm nie pomogę ,bo z Poznania nie latają tam samoloty i bardzo dawno tam nie byłam .Czy tam jest bezpiecznie -ja uważam ,że tak samo jak i u nas.Tam też są ciekawe rafy.
      • doral2 Re: Pytanie o tanie oferty 01.09.18, 11:32
        hotelu three corners sea beach są piękne rafy, ale można je zobaczyć pod warunkiem, że nie będzie wiało. a w marsa od września wieje jak cholera, więc możesz mieć zaledwie 2-3 dni na podziwianie raf.
        w tym hotelu jest na brzegu płycizna, więc też niewiele zobaczysz, zejście na rafy z pomostu, o ile nie wieje.
        jak wieje to zamykają pomost i tyle się nakrólisz.
        można ewentualnie przejść plażą (na prawo) do hotelu sąsiedniego (jaz lamaya), o ile ochroniarz przepuści, i tam w zatoce popływać.
        sam hotel fajny, na recepcji pracuje Polka, więc to ułatwienie dla tych co z angielskim mają problem.
        jedzenie spoko, kolacje tematyczne, kilka basenów, osobny dla dzieci za budynkami.
        poza tym hotel pośrodku niczego, więc nie licz na jakieś atrakcje.
        a do "miasta" daleko i drogie taksówki.
        • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 01.09.18, 12:48
          prawdopodobnie piszesz o innym hotelu, Jaz lamaya jest daleko, przy wyborze hotelu bede kierowac sie zatoka, aby nie wialo. To juz prawie za miesiac, ciekawa jestem jak mi sie poszczesci.
          • mernar Re: Pytanie o tanie oferty 02.09.18, 09:41
            The corners sea beach resort to dawny Triton i leży bardzo blisko zatoki przy której są położone hotele Coraya, Lamaya, Somaya. Można tam spokojnie przepłynąć. Przy wietrznej pogodzie spacer brzegiem nie powinien zająć więcej niż 15minut. Wejście do wody z brzegu jest od strony hotelu Coraya wiec nie trzeba okrążać zatoki. To naprawdę jest bardzo blisko.
            Zachowanie strażnika hotelowego jest trudne do przewidzenia, tu nigdy nie ma reguły. Czasami wpuszczają, czasami nie i nikt nie jest w stanie przewidzieć jakie będą akurat zalecenia przełożonych i jaka osoba bedzie stała na posterunku.
            • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 03.09.18, 11:59
              ok, juz wiem o ktorym resorcie piszesz, jest tez drugi w miescie o tej samej nazwie.
              Jesli porownujesz rafe z Brayka, ktora zatoka jest ladniejsza ?
            • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 03.09.18, 12:06
              zawsze zapominam zapytac, czy pianka na pazdziernik jest wskazana ?
              • dziadzio Re: Pytanie o tanie oferty 03.09.18, 18:13
                nie, chyba że 1mm chroniąca przed słońcem i ewentualnymi obtarciami. Osobiście używam koszulki do pływania i czepka (z materiału).
                • senioryta13 Re: Pytanie o tanie oferty 05.09.18, 13:02
                  o, to dobra wiadomosc, zawsze to lzej , mam nadzieje ze mowisz o marsa, kiedys z koncem listopada byla juz konieczna .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka