salony

(5 wyników)
  • Jakie mogą byc komplikacje po zrobieniu tatuażu? Jak długo się goi? Czy boli podczas wykonywania i czy (jak długo) boli? Mam na myśli tatuaż na ramieniu
  • czy któras z was ma?czy założenie jest bolesne?czy trzedba miec porobione badania przed jego załozeniem?prosze o wszelkie info!dzieki kasia
  • Coś mi się chyba zaczyna dziać z oczami. Muszę się wybrać do okulisty. Ile czekacie na wizytę w państwowej służbie zdrowia? Bo ja szczerze to bardzo rzadko chodzę do jakiegokolwiek lekarza, więc nie wiem , czy iść od razu prywatnie czy spróbować państwowo.
  • Mam taki problem. Jakieś trzy tygodnie temu zaczęłam malować na olejno, chlorokauczukiem kraty i balkony w swoim domu. Dwa tygodnie po malowaniu wysoczyły mi tylko na prawym policzku czerwone krosty, które nie bolały, ani nie swędziały. Udałam się do dermtologa. Pani dermatolog zapisała mi bardzo skuteczny krem, który od razu kupiłam, tabletni, wapno i krosty znikły bez śladu po 3 dniach. Teraz znowu muszę wrócić do malowania, bo mój mąż pracuje też fizycznie w swoim biznesie, a...
  • Kochani bardzo prosze was o poradę. Nosze okulary od drugiej klasy podstawówki mam wadę -4,5 Już od dawna bardzo chciałam mieć soczewki, rozmawiałam o tym z okulistą, ale on miał jakies opory. Mniej więcej rok temu mu przeszło i jest jak najbardziej "za" Z tym że dał mi tylko karteczke z adresem "gabinetu soczewek kontaktowych". Czy to jest normalne? (Swoja drogą to ja tą karteczkę natychmiast zgubiłam i może ktoś wie coś o takim gabinecie w Warszawie - to ma być tuż przy Placu Za...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się