Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      salony

salony

(6 wyników)
    • Marzy mi się , by w salonie jedną ścianę mieć wymurowaną cegłą ( nie tynkować ). I tu moje pytanie. Czy można do tego uzyc cegły budowlanej, czy nie bedzie sie potem brudzić od tej ściany? Czy są może specjalne cegły do czegoś takiego? Nie podobaja mi się te klinkiery, które stosuje się na zewnątrz domów. Podoba ni się taka postarzana cegła.
    • W zakupionym przez nas mieszkaniu w salonie mamy schody na antresolę. Tu zaczyna się mój problem , z którym nie potrafię sobie od długiego czasu pooradzić. Roboty wykończeniowe stoją w miejscu:( Schody są wykonane z buku parzonego jaką dobrać podłogę i drzwi? Zawsze marzyłam o drzwiach ciemnych z satynową szybą za szlifem. Podłoga zawsze podobała mi się jasna na wysoki połysk (bardzo ułatwia to utrzymanie czytosci). W obecnym mieszkaniu mam parkiet jaworowy na wysoki połysk i kaz...
    • Chodzi o salon, co radzicie?
    • Przepraszam za poprzedni wpis za wcześnie mi się klilkneło. Jestem zainteresowana Waszą opinią na temat czy lepiej w salonie w domku jednorodzinnym położyć panele czy gres. Panele są cieplejsze, jeżeli chodzi o salon to wydaje mi się że wyglądają ładniej.Ale gres jest praktyczniejszy, można wejść np. w butach i nic wielkiego się nie stanie , wejdzie pies też ok., z drugiej strony zimą ,podobno, jest zimno w nogi. A może poprostu położyć gres, zrobić ogrzewanie podłogowe ( będzie c...
    • MAM WIELKI DYLEMAT. ROK TEMU SKOńCZYłEM BUDOWE NOWEGO DOMU,TERAZ POZOSTAłA WERSJA PODłOGI W SALONIE,KUCHNI I łAZIENKI. WIEM NAPEWNO żE BęDZIE TO DREWNIANA PODłOGA,Z UWAGI NA CIEPłO. SłYSZAłEM żE BARDZO EFEKTOWNE JEST łąCZENIE DREWNA NP. Z PłYTKAMI CERAMICZNYMI BąDż GRESEM. TYLKO NIEWIEM CZY TO SIE SPRAWDZA. CZY MóGłBYM POPROSIć JAKIES NAMIARY BąDZ RADę DO OSóB BąDż MIEJSCE SALONóW, CENTR WYKOńCZENIOWYCH CZY ARANżACJI WNęTRZ, GDZIE MóGłBYM UZYSKAć WSZELKICH INFORMACJI NA TEMAT JAKIE DRE...
    • szukam paneli drewnianych do salonu (jesion).polecono mi albo BalticFloor 94zl/mkw albo Kahrs za 120zl/mkw, 30 lat gwarancji. co wybrac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się