Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      salony

salony

(62 wyniki)
    • Zdecydowanie odradzam wszystkim jakiekolwiek zakupy w firmie AWIP znajdującej się w salonach sieci TTW OPEX oraz na ulicy Bartyckiej. Dokonałem zakupu deszczownicy firmy Kohler (również odradzam kontakt i zakupy w tej firmie!), po tym jak została mi polecona przez sprzedawców w firmie AWIP w TTW Opex w al.Jerozolimskich. Po 2 tygodniach oczekiwania i wstrzymaniu remontu mieszkania dostałem towar. Koszt 3300 pln ! Po rozpakowaniu deszczownicy, okazało się, że brakuje rurek doprowadzających wod...
    • Witam, Czy moglabym prosic o jakies linki czy fotki pomyslow zamkniecia calkowitego lub czesciowego kuchni? Kuchnia jest calkowicie otwarta na salon. Z gory WIELKIE DZIEKI!!
    • W naszym mieszkaniu kuchnia jest półotwarta na salon, tzn. z większości miejsc w salonie widać wnętrze kuchni i odwrotnie. I stąd moje pytanie: czy meble z kuchni muszą pasować, być podobne stylowo, kolorystycznie, materiałowo do mebli w salonie, czy należy traktować te pomieszczenia jako jedno, czy uznać za dwa oddzielne i np. do salonu kupić meble w kolorze wiśni, a do kuchni olchy. Co sądzicie na ten temat?
    • znalazłem kuchnię która na 100% mi odpowiada: niemiecka firma ALNO...wiadomo o co chodzi...klasa Scavolini czy Rust, albo i wyżej. Fronty, kolor, osprzęt, funkcjonalność...wszystko super. Dostałem świetną ofertę promocyjną za około 35,000 PLN...kuchnia szeroka na 3.7 m , wysoka 2.8....na jednej ścianie....prawa cała ta ściana będzie zabudowana szafkami kuchennymi... ale, architekt (nad którym się wciąż zastanawiam czy go wziąć) twierdzi, że taką samą kuchnię zaprojektuje mi ...
    • Czy ktos ma meble z salonu Rusticano lub Rotario (Meble Atlas)? Jakie sa Wasze doswiadczenia z tymi firmami? Czy warto?
    • W sobotę 26 września jest otwarcie nowego salonu BRW na Popularnej w Warszawie. Mają być spore promocje, bo do 70% i upominki dla pierwszych 200 klientów. Myślę o zakupie kuchni. Macie może ich meble? Jesteście zadowoleni?
    • Przymierzam się do zakupu mebli BRW capital i po krótkim rozeznaniu zorientowałem sie, ze róznica na tym samym zestawie potrafi byc 2 tys. Jaki salon polecacie? Chodzi mi o atrakcyjny cenowo i z dobrymi montażystami. Czy można w BRW targować cenę, czy komuś się udało?
    • Bardzo prosze o wszystkie porady dotyczace aranzacji mojego mieszkania, ktore niwbawem odbieram. Chce wyburzyc scianke miedzy salonem i kuchnia, natomiast scianke miedzy holem a kuchnia chce przesunac do miejsca, gdzie miałyby sie konczyc dzrwi wejsciowe do kuchni - czy zrobic ja dłuższa??!!! JAKI WYMIAR SCIANY PROPONUJECIE???. Chce miec raczej elegancką i nowoczesna kuchnie tak, zeby jej styl komponowal sie z salonem. Dla czesciowego zasłonieica chcialabym barek. Miedzy kuc...
    • prosze pomozcie, na jakiej wysokosci powinien byc barek oddziela salon od kuchni aby bylo wygodnie i funkcjonalnie, w salonie pod nim bedzie stol, czy powinien byc wyzej? a moze tej samej wysokosci? dziekuje za rady
    • szukam i szukam mebli kuchennych ktore dobrze wtopia sie w salon mam salon z aneksem...cale pomieszczenie jest kwadratem wiec nie bedzie wneki na aneks... macie jakies propozycje?www ze zdjeciami cokolwiek?raczej nowoczesne formy
    • witam serdeczenie Mam dylemat.Chciałabym przeniesć kuchnie do dużego pokoju. Zastanawiam się czy będzie to dobra opcja bo z jednej strony zyskujemy dodatkowo pokoj.A z drugej strony przy młym metrażu każdy metr się liczy (43 m2) Kuchnie chciałabym przenieść do pokoju o 18 m2.pocieszam sie fakte że ludzie w kawalerkach jakoś sobe radzą więc ja sobie też poradze (przynajmniej pocieszam się)Możecie mi poradzić cy kuchnia połączona z pokojem zdaje egzamin?? Czy lepiej zosatwic tak ja...
    • wklejajcie kochani linki jakie lampy na sufit sa obecnie na czasie, jakie wy macie, jakie plecacie? Dziekuje.
    • darmowe porady ARCHITEKTA w SALONIE KOŁO ekspert.kolo.com.pl/36.php
    • Witajcie Prawie się już zdecydowałem na meble w Black Red White lecz poczytałem to forum i troszkę zwątpiłem aby za prawie 7 metrową kuchnię płacić wraz z montażem ponad 8 tyś. Wiem że tyle kosztują meble lecz chodzi mi o to że naczytałem się o wielu usterkach lub olewaniu reklamacji co w konsekwencji porowadzi do czekania miesiącami na poprawki. Dlatego zastanawiam się czy nie lepiej zamówić u jakiegoś stolarza i wtedy wiem że jak zrobi dobrze to mu płacę a jak są usterki to musi...
    • Witam serdecznie wszystkich na forum :-) Mam pytanie, a mianowicie co postawić między kuchnią a salonem? Co najlepiej będzie wyglądać? Barek, wysepka, nic.... Chcę zaznaczyć,że chce zrobić w rogu jadalnię pod oknami... Może ktoś ma zdjęcia ciekawych rozwiązań? Pozdrawiam :-)
    • Czy są jeszcze modne? Mnie osobiście się podobają, nawet jeden fajny model upatrzyłam w katalogu firmy wajnert (czy jakoś tak). Jest z ekologicznej skóry, kosztuje 2600, jest rokładany ale jednocześnie na nóżkach co bardzo ładnie wygląda. Ale nie wiem czy jeszcze kupuje się takie meble. Gdy 10 lat temu meblowałam mieszkanie to narożniki robiły furorę. A dziś? Co myślicie?
    • Proszę podzielcie się opiniami na temat gdzie zamówić kuchnie. Jakie są za i przeciw. Czy studio kuchenne jest bardziej wiarygodne czy może stolarz z rekomendacjami.
    • Czy moze ktos zapukal do drzwi, któregoś ze studiów kuchennych znajdujących się w salonie Agata na wylocie do Janek, al. Krakowska?? jesli tak to prosba o opinie o ceny, jakość, terminowość, itp. z góry dzięki. Pozdrawiam
    • Proszę o opinie na temat salonu Maxx Kuchnie w Warszawie? Cy ktoś posiada ich meble? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
    • Witam, Mam starą terakotę do wymiany w jakieś tam przyszłości. Co nie upadnie na podłogę, nawet z niskiego poziomu, to zaraz w drobny mak. Pomijam, że na razie nie potłukła się porcelana po babci, ale nawet głupi słoik, to są odpryski, drobinki, nie wszystko się da sprzątnąć od razu. W poprzednim mieszkaniu miałam niemodnie, ale wygodnie, z powodu wieku młodego było linoleum na podściółce jaką się daje pod panele i nie tłukło się prawie nic. Tutaj jest kuchnia połączona z tzw. salonem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się