Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      salony

salony

(7 wyników)
    • Chciałem wszystkich zainteresowanych zakupem drzwi i okien zaprosić do skorzystania z promocji, która ma miejsce w naszych salonach. Na caly nasz asortyment przewidziane są [b]bardzo wysokie rabaty[/b]. Promocja trwa od 14.08 do 30.09.2010. Zapraszam wszystkich serdecznie do IMPRO Centrum Drzwi i Okien. Naprawdę warto skorzystać. www.impro.com.pl/
    • ZAPOROSKA!!!
    • Zapraszam do współpracy, aranżacja jednego pomieszczenia w jeden weekend. Sensowne rozwiązania, nowoczesne i funkcjonalne wnętrze. Koszty dostosowane do budżetu. Pozdrawiam, odeta_wawa@gazeta.pl
    • Wynajmę duże (70m2), 3-pokojowe, przestronne mieszkanie w dzielnicy Krzyki Gaj. Mieszkanie składa się z salonu 32m2 połączonego z kuchnią i łazienką, drugi pokój 15m2 oraz garderoba 9m2. Na piętrze dodatkowo do dyspozycji suszarnia. Mieszkanie jest w pełni wyposażone (meble/AGD). W okolicy centrum handlowe Ferio Gaj, Aqua park. Dobry dojazd do centrum. Do zamieszkania od zaraz! Cena: 2000PLN bez dodatkowych opłat. Kontakt: Małgorzata 506 052 342. Możliwość zdjęć na e-mail
    • Zastanawiam sie na zakupem mieszkanka, coś cicho ostatnio o nich ale slyszalem, że podobno buduja i zeszli z cenami??
    • Witam, nabyłam mieszkanko w bud.14 przy Rutkiewicz. Czekałam na info ze spóldzielni, kiedy mozna dogadywac się odnośnie ścianek działowych w mieszkaniu. Spółdzielnia obiecywała, ze taką informację poda. I co? zadzwonilam sama, bo nic sie nie działo i okazało się, ze scianki zostały postawione i jest za późno zeby cos zmieniać. Lekko mną zatrzesło, bo zalezało mi, zeby mieć kuchnie połączoną z salonem. Teraz musze sama kombinować, co zrobić, zeby tę ściankę rozebrać. Zaproponowano...
    • nabyłam szeregówkę w boguszycach koło oleśnicy, poznam swoich nowych sąsiadów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się