salony

(4 wyniki)
  • Przestrzegam przed salonem wzw OBI - Studio Fryzur i Urody. To co Pani fryzjerka zrobiła mi na głowie spędziło mi sen z powiek. Tragedia!!! Place farby na głowie, nierówno położona farba, a jak miała podciąć 2 cm - schlastała 10 cm - wrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! Myślałam że się wścieknę. Przestrzegam wszystkich!!! Moja noga nigdy więcej tam nie postanie!!!! Przepraszam za te emocje, ale mało tego że odłożone pieniądze straciłam bezpowrotnie, to muszę iść wydać następne 160 zł by to co "spiep.....
  • fryzjer(18)

Od niedawna mieszkam na tym osiedlu, chciałam zapytac czy ktoś ma jakąś godna polecenia fryzjerke???? Chce zrobić baleyage ale u osoby która sie zna! Widziałam w okolicy kilka salonów ale do którego najlepiej sie wybrac tak aby było ładnie i nie za kosmiczna cene?
  • Drogie Panie Gdzie radzicie mi pójść na tipsy (obojętne czy żel, czy akryl). Interesują mnie zwykłe, krótkie french. Ważne, aby naturalnie wyglądały i nie odpadły po kilku dniach. Byłam u jednej pani w salonie w Legionowie, ale nigdy tam nie wrócę. Masakra. Jeśli możecie, to podajcie też cenę, jaką płacicie za założenie i uzupełnienie.
  • Pytanie do Pań znających okolicę: czy znajdę gdzieś niedaleko jakiegoś dobrego fryzjera/fryzjerkę? Jeżeli ktoś ma jakąś godną polecenia osobę, albo chociaż taką, która nie zawiodła proszę o informację. Sprawa PILNA!!! Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się