selen

(5 wyników)
  • Mam do Was diewczyny pytanie odnosnie wyżej wymienionych leków. Mianowicie od jakiegos czasu moj mąż łyka Bodymax i folik teraz też kupiłam mu androvit i nie wiem jak mamy to wszytko dawkować czy wsystko na raz czy etapami czy na przemian. Poradzcie coś. Niechcialabym mu bardziej zaszkodzić bo przecież i tak jest kiepsko.
  • chce kupic dla M macę o której tyle piszeie, ale czy ta Maca to jest nazwa preparatu czy firmy? czy to jest to - Maca kapsułki??: www.domzdrowia.pl/add2cart.php?product=38764 czy leiej taką z selenem? www.domzdrowia.pl/add2cart.php?product=41659
  • ...bo ostatnio stwierdził że on chętnie by coś łykał...tak na wszelki wypadek... nie miał badanego nasienia więc nie jest to podyktowane wynikami - bo i tak to ja mam problemy... ale powiedział że może jak on będzie "silniejszy" to będzie lepiej. poradzicie coś? zastanawiam się nad preparatem selen + vit. E.
  • Czy ktos zna jakies witaminy, prparaty na popraweinie płodnosci, Co jest dobre na słabe plemniki????? porzdzcie mi. Moj maz i ja bralismy Clostilbegit i NIC!!!!!! rzadnej poprawy!!!!!!!
  • Czy chodzi tu zioło czy specyfik z apteki?Czy to może jedno i to samo? W aptece jest preparat pod nazwą maca(witaminowo mineralny) czy to on ma pomagać Mężom?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się